(FOTO) PROVALJEN PAKLENI PLAN! SAZNAJEMO - Turističke agencije se spremaju za ovaj ŠOKANTNI POTEZ!

Autor: Republika

Vesti

03.11.2020

11:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojedine srpske turističke agencije nameravaju da blokiraju auto-put između Beograda i Niša, saznaje Republika!

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ

Republika je došla u posed "Vajber" prepiske između vlasnika više domaćih turističkih agencija, u kojima se vidi da kuju ovaj pakleni plan.  

Kako se uočava iz pomenute prepiske, oni su nezadovoljni time kako se država odnosi prema njihovim problemima, koje je izazvala epidemija korone.

Podsećamo, sve agencije su od marta meseca, kada je u Srbiji proglašena epidemija, dobile su paket državne pomoći, kao i ostale firme u Srbiji.

 

Hitan sastanak kod ministarke

Kako Srpski telegraf saznaje zbog protesta turustičkih radnika hitno je sazvan sastanak u kabinetu ministarke trgovine, turizma i  telekomunikacija Tanje Matić ako bi se našlo rešenje za ovaj problem.

- Krenuo sam na sastanak kod ministarke, za sada nemam nikakav komentar, više ću znati posle sastanka - kratko je rekao je za naš list direktor Yute Aleksandar Seničić.

Organizatori protesta uputili su pismo Seničiću, pozvali ga da stane na čelo protesta i tako pomogne agencijama da se izbore za svoja prava, pre svega pravo na rad.

 

Država im je, takođe omogućila, da nastave da rade uprkos tome što nijedna osiguravajuća kuća nije htela da im produži polisu osiguranja, koja im je istekla krajem septembra.

U jednoj u prepiski, do kojih smo došli u posed, jasno je da se oni spremaju za nasilan protest:

- Sirene, pištaljke, transparenti. Što jače da protestujemo protiv vlasti koja nam nije omogućila ustavno pravo na rad, a o pomoći da ne pričam, zato što jače - stoji u jednoj poruka, dok se u drugoj poziva na blokadu naplatne rampe "Nais" kod Niša.

Ostale detalje ovog plana pročitajte u prepisci.

Foto: printscreen
Foto: printscreen
Foto: printscreen

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Penzioner

04.11.2020 10:23

Pohapsiti ih, oduzeti im imovinu, ukljucujuci i privatnu i namiriti opljackane ljude koji su agencijama fale pare za aranzmane!