BIVŠI FUDBALER LIVERPULA I TOTENHEMA NA "MARAKANI": Menja REPREZENTACIJU i igra protiv Srbije!

Autor:

Sport

03.11.2020

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Desni bek Alanje i nekadašnji fudbaler Totenhema i Liverpula, Stiven Kolker dobio je poziv da promeni reprezentaciju i zaigra za Škotsku, možda baš protiv Srbije, u Beogradu...

RepublikaFoto: youtube.com/The PFA
Stiven Kolker

Stiven Kolker je 2012. godine debitovao za reprezentaciju Engleske kod Roja Hodžsona i postigao je gol protiv Švedske. Ipak, posle toga usledio je veliki pad u karijeri desnog beka, koji se odao kocki i alkoholu.

– Bol koju mi je donela bolest zavisnosti nemoguće je opisati. Nisam pio već jako dugo, pomogao mi je program odvikavanja u 12 koraka. Jako me iznenadilo to što je škotski selektor putem svog pomoćnika Stivena Rida poručio da me želi videti u škotskom dresu. I ja bih voleo nastupati za Škotsku. Ipak, ne mogu se oteti utisku da zbog alkohola i kocke nisam razvio više od 50-60 odsto svog ukupnog potencijala. To me i danas proždire – rekao je Kolker.

Sada svoju karijeru uspešno oživljava u Turskoj gde nosi dres drugoplasiranog tima Alanje. Zahvalan je klubu što mu je pružio šansu da odnese fudbalsku pobedu.

 

 

 

– Pobegao sam da bih živeo onako kako sam uvek želeo. Osećam da sam sada u mnogo boljoj poziciji i da mogu više da pružim. Drago mi je što sam u Turskoj dobio novu šansu. Neki igrači nikada ne budu u takvoj prilici.

Izgleda da će, Stiven Kolker, momak burne prošlosti i problematične karijere, poslednja prepreka Srbije na putu ka Evropskom prvenstvu. Naravno, tek ukoliko Škoti odluče da im je potreban za novembarski prozor i UEFA dozvoli da on nastupi na tom meču.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading