UEFA UDARA U NAJGORE VREME: Ogroman propust - Tumbaković SUSPENDOVAN na jedan meč!

Autor:

Sport

02.11.2020

08:14 >> 08:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

UEFA je kaznila Fudbalski savez Srbije novčanom kaznom od 20.000 evra i pritom zabranila selektoru Ljubiši Tumbakoviću da na jednoj utakmici vodi reprezentaciju!

RepublikaFoto: Starsport
Ljubiša Tumbaković

FSS i reprezentacija Srbija su kažnjeni zbog kašnjenja tima na početak utakmice Lige nacija protiv Mađarske, objavila je UEFA.

Ova utakmica, odigrana prošlog meseca samo tri dana nakon pobede u Norveškoj u baražu za EURO, bila je u Beogradu završena rezultatom 1:0 za goste, a sada je iz UEFA stigla suspenzija.

Službena lica su prijavila naš tim zbog kašnjenja na meč i u obrazloženju odluke UEFA navodi se da je selektor Tumbaković najodgovorniji za kašnjenje igrača i da će zato morati da pauzira jednu utakmicu.

 

 

 

UEFA je dozvolila Tumbakoviću da vodi Srbiju u duelu sa Škotskom, koji će odlučiti o pobedniku plej-ofa Lige nacija i učesnika Evropskog prvenstva sledeće godine, ali neće moći da sedi na klupi u narednom, protiv Mađarske u Budimpešti.

Osim suspenzije za selektora, FSS će platiti 20.000 evra novčane kazne, a Tumbaković još 5.000 evra.

Fudbalski savez Srbije i selektor nacionalnog tima će imati 90 dana da izmire dugovanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading