NOVA GLAVOBOLJA za selektora Srbije: NAJBOLJI IGRAČ SRBIJE ZARAŽEN KORONOM!

Autor:

Sport

02.11.2020

15:54 >> 15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubiša Tumbaković suočava se, kao i većina njegovih kolega, sa ogromnim problemima kada je selekcija reprezentativaca u pitanju, pa će mu vesti koje nam stižu iz Holandije sigurno izazvati jaku glavobolju.

RepublikaFoto: Starsport
"Orlovi" bi protiv Škotske mogli da budu bez jednog od najboljih reprezentativaca

Tek što je objavio spisak "Orlova" pred krucijalni okršaj sa Škotskom u baražu za Evropsko prvenstvo, Tumbaković već ima probleme sa sastavom.

Kako prenose holandski mediji, koronavirus se proširio prvim timom Ajaksa, pa je najavljeno da većina statera neće učestvovati na predstojećem duelu sa Mićilandom.

Kao što verovatno već znate, među njima se nalazi i jedna od najvećih zvezda srpske reprezentacije Dušan Tadić, tako da bi ova informacija mogla da bude fatalna po Srbiju.

Svi se nadaju da će Tadić za 10 dana napasti Škotsku

Iako iz Ajaksa nisu potvrdili tačno ko od igrača je zaražen, smatra se da oni koji neće igrati protiv Norvežana sigurno nemaju negativan PCR test.

Do duela sa Škotskom ima svega deset dana, tako da se svi navijači Srbije mole da je Tadićev test bio "lažno-pozitivan", kako bi ultra-talentovani veznjak mogao da pomogne saigračima da izbore prvo EP u poslednjih 20 godina!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading