REAKCIJE NA TEKSTOVE SRPSKOG TELEGRAFA: Đilas demantuje kupovinu medija

Autor: Srpski Telegraf

Vesti

27.10.2020

05:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas reagovao je na tekst Srpskog telegrafa "TDI, Hit FM, JAT i Karolinu preuzela Junajted grupa - Đilas i Šolak pletu mrežu, kupili medije za pet miliona evra".

RepublikaFoto: Republika
Dragan Đilas

- Nisam kupio nijedan medij. Takođe, netačna je tvrdnja da "biznis Dragana Đilasa i njegovog dugogodišnjeg poslovnog partnera Dragana Šolaka cveta i da imperiju šire na radio-stanice u Srbiji". Gospodina Šolaka nisam video sedam godina i nemam s njim nikakvu vrstu poslovne saradnje - piše u reagovanju.

Đilas još dodaje da nema u vlasništvu "niti jedan portal, televiziju ili radio-stranicu, što se lako može proveriti uvidom na sajtu Agencije za privredne registre".

Nova.rs nije moja

Povodom našeg teksta "Sramna karikatura na Novoj.rs oduševila Tepićevu - Đilasov portal SNS uporedio sa nacistima", reagovao je lider SSP Dragan Đilas:

- Ne ulazeći u sadržinu teksta, nisam vlasnik portala Nova.rs niti ijednog drugog medija, što se lako može proveriti u pregledu vlasništva pravnih subjekata, uključujući i medijske, koji su javnosti dostupni na sajtu Agencije za privredne registre.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (60)

Loading
iva

27.10.2020 07:21

Ništa ja njemu ne verujem.

Ica

27.10.2020 07:21

Jos da poverujemo da si sirotinja.Kome sada pricas lazi

Nikola

27.10.2020 07:23

Vise ne zna ni sta prica

Pera

27.10.2020 07:31

Normalno da ćeš da demantuješ. A ovamo pričaš kako su svi mediji protiv tebe. :D