ZELENOVIĆ NAPOKON PAO: Nakon višemesečne agonije uvažena izborna volja građana!

Autor:

Vesti

22.10.2020

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac izrazio je zadovoljstvo činjenicom da je konstituisana Skupština grada, čime je, kako navode, okončana višemesečna izborna agonija, a izborni proces završen u skladu sa zakonom.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Aleksandar Pajić

Izborom gradonačelnika dr Aleksandra Pajića i njegovog zamenika Blaže Kneževića stvoreni su uslovi za početak ubrzanog razvoja grada i otvorena šansa da Šabac postane grad budućnosti, navode u saopštenju koje je dostavljeno medijima.

- Najvažnije je da je, uprkos brojnim opstrukcijama prethodne vlasti, uvažena izborna volja građana koji su poverenje ukazali Srpskoj naprednoj stranci. Više od 30 hiljada glasova Šapčana obavezuje nas na predan i odgovoran rad, koji je naš put ka boljem životu svih naših sugrađana. Sa koalicionim partnerima imamo stabilnu skupštinsku većinu koja garantuje saglasnost o svim, za Šapčane, važnim pitanjima kojima ćemo se baviti na korist svih građana - poručuje SNS Šapca, te zaključuje da od danas Šabac ima novu i bolju budućnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Milica

22.10.2020 13:36

Ma da, nema Zelenovića, nema ni brige

Ksenija

22.10.2020 14:41

Zelenoviću ne zaklanjaj nam više sunce slobode, pusti nas da uživamo u slobodi.

Nenad

22.10.2020 16:52

Šabac sada vode pravi, kvalitetni ljudi! Bravo!

Tanja

22.10.2020 19:19

Zelenovic je konacno shvatio da vise nikada nece imati podrsku i poverenje gradjana Sapca.