PRIVODI SE KRAJU: Podli planovi Nebojše Zelenovića nisu uspeli, izborni proces u Šapcu se okončava

Autor: Republika

Vesti

15.10.2020

16:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac pozdravio je odluku Upravnog suda kojom se izborni proces u Šapcu privodi kraju, jer, kažu, to znači da neće biti ponovljeno glasanje na biračkom mestu Šipurske livade.

RepublikaFoto: Republika
GO SNS Šabac

- Ova odluka je još jedan prilog vraćanju izbornog procesa u zakonske okvire iz kojih je uporno pokušavao da ga izmesti Nebojša Zelenović, pa u tom smislu očekujemo istu odluku suda i kada je reč o zahtevu za ponavljanje izbora na još dva biračka mesta - naveli su u saopštenju za medije šabački naprednjaci.

Podsećaju u saopštenju da su Zelenović i njegovi saradnici izmišljali prigovore,nepravilnosti, dok su istovremeno organizovali glasanje u najgorim izbornim uslovima.


- Srpska napredna stranka je i u takvim, krajnje neravnopravnim uslovima dobila poverenje građana i izvojevala čistu i ubedljivu pobedu - poručuje GO SNS i dodaje da očekuje da se po završetku izbornog procesa pristupi konstituisanju skupštine i formiranju lokalnih organa vlasti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading