SNS ŠABAC: Zelenović se bori za vlast po svaku cenu, uprkos izbornoj volji građana

Autor:

Vesti

08.10.2020

20:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz gradskog odbora Srpske napredne stranke u Šapcu poručuju da se Nebojša Zelenović, uprkos izbornoj volji građana tog grada još uvek i po svaku cenu bori sa vlast, te da se večeras svašta od njega moglo čuti. Njihovo saopštenje prenosimo u celosti.

RepublikaFoto: Republika
Foto: Ilustracija

Bivši gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović nastavlja svoju kampanju laži, kojom pokušava da obmane narod  da je još uvek gradonačelnik. Kaže Zelenović da se u Šapcu još bori za vlast i to je jedino što nije slagao. Bori se za vlast po svaku cenu i uprkos svemu. Čak i uprkos izbornoj volji naroda. Svašta se moglo večeras čuti od njega, uglavnom iste laži, neosnovane tvrdnje i klevete izrečene već više puta po dobro utvrđenoj matrici. 

Više pažnje, međutim, pobuđuju teme o kojima Zelenović tradicionalno ne govori. Među pitanjima na koje nikada narod nije dobio odgovor su:

1. Da li i dalje misli da je narod stoka, kao što je rekao samo nekoliko dana uoči izbora?

2. Zašto je svojim aktivistima naredio kupovinu glasova i kako je procenio cenu glasa na 3 hiljade dinara?
3. Da li se u međuvremenu informisao o kontraindikacijama leka Leksilijum, ako ga uzme neko kome nije prepisan od strane lekara, a koje su njegovi ljudi hteli da stavljaju u kafu članovima biračkih odbora iz Srpske napredne stranke?
4. Kako objašnjava izborne uslove u Šapcu koje je sam propisao, a po kojima njegovi članovi biračkih odbora imaju sva prava, a članovi odbora iz Srpske napredne stranke ne smeju ni da broje listiće?
5. Na koga tačno misli kad kaže prijatelji iz Demokratske stranke, pošto je beskrupulozno pljuvao i Đilasa i Lutovca i Lečića?
6. Kako to on, kako je rekao, najviše sarađuje sa prijateljima iz zapadnog sveta i da li među tim prijateljima ima još nekog osim Tanje Fajon, kao i zašto misli da on sa njom sarađuje bolje nego recimo Đilas?
7. Da li kada kaže da želi da pripada zapadnom svetu misli da ne treba da pripada svetu u kome postoje Rusija i Kina?
8. Da li ga je sramota?
9. Zašto već treći put insistira na ponavljanju izbora koje je sam organizovao i na kraju da li on zaista misli da su građani ludi i da ne vide sve manipulacije i spletke kojima pribegava samo da bi sedeo u fotelji gradonačelnika i izbegao suočavanje sa izbornim debaklom?  

Do koje mere Zelenović više nema uvid u realnu situaciju, govori i podatak da njegovi su članovi izborne komisije, koji su podneli ostavke, danas na konferenciji za novinare otvoreno priznali da rezultat izbora u Šapcu nije sporan, kao ni pobeda liste „Aleksandar Vučić - Za našu decu“ i da su njihove primedbe proceduralne prirode. 

Da podsetimo i da su Zelenovića napustili svi koalicioni partneri i da je jasno da je u svojim lažima i iluzijama ostao sam. 

Istina je glasnija od svake Zelenovićeve laži, a 12 hiljada glasova više u korist Srpske napredne stranke deo je te istine, ma koliko bivši gradonačelnik to pokušavao da porekne.

GO SNS Šabac

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading