ŠABAČKI SNS: Belosvetski licemer Zelenović falsifikuje izbornu volju građana!

Autor: Republika

Vesti

07.10.2020

14:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Najveći belosvetski licemer Nebojša Zelenović, koji sa svojom oragnizovanom kriminalnom grupom falsifikuje izbornu volju građana, laže i krade ponovo je podigao lestvicu beščašća nezabeleženog u istoriji grada na Savi", navodi se u saopštenju Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Šapcu.

RepublikaFoto: Promo foto/Tanjug
Foto: Ilustracija

Saopštenje prenosimo u celosti...

"Pošto su predstavnici srpskih naprednjaka počeli štrajk glađu, što je poslednje sredstvo u političkoj borbi za odbranu izborne volje naroda, Zelenović je, ne mareći za njihove živote, za njihovo zdravlje, za njihove porodice, pribegao novom nasilju i novim lažima kojima od sinoć beskrupulozno zasipa srpski medijski prostor. 

Laže Zelenović da  je ugrožen sa svojim kriminalcima, da policija nije došla na njihov poziv na lice mesta, a ne objašnjava od koga se on to štiti i zbog koga zove policiju. Zbog naroda koji se spontano okupio ispred zgrade gde zaseda Zelenovićev GIK da mirno izrazi protest zbog najnovijeg odugovlačenja kraja izbora? Zelenović govori o kršenju ustava, a lično njega mora da demantuje načelnik policije, koji saopštava da je policija izašla na lice mesta i da nije bilo nikakvih incidenata. 

Izgubio je kompas Nebojša Zelenović, jer ga narod neće i to mu je i otvoreno rekao. Već tri puta. Jasno je i čega se plaši. Kad srpski naprednjaci pogledaju u istoriju Zelenovićeve i vlasti Dušana Petrovića, mnoge će se optužnice dići i mnogo će im advokata biti potrebno da ih spasi višegodišnjih robija koje im slede.  

Poslednje u nizu krivičnih dela koje su počinili je falsifikovanje izbora. Zato je dr Aleksandar Pajić  ispred Gradskog odbora Srpske napredne stranke Šabac podneo krivičnu prijavu protiv deset članova Gradske izborne komisije na čelu sa predsednikom komisije Budimirom Pavlovićem,  gradonačelnika Nebojše Zelenovića, načelnika Gradske uprave Milana Vasića i bivšeg ministra u Vladi republike Srbije Dušana Petrovića zbog osnovane sumnje da su izvršili krivično delo falsifikovanje rezultata glasanja iz člana 161. Krivičnog zakonika. U prijavi se navodi da su od 21.06. 2020. od održavanja izbora u Šapcu do dana podnošenja prijave navedene osobe falsifikovale rezultate izbora, sledeći uputstva  odlazećeg gradonačelnika Nebojše  Zelenovića, njegove „desne ruke“  Milana Vasića i njihovog mentora Dušana Petrovića u cilju prekrajanja izborne volje građana.  Takođe, u prijavi je navedeno  da u Šapcu traje  izborna agonija uzrokovana nezakonitim postupanjem Nebojše Zelenovića i njegovih pomagača, kako bi se ova organizovana kriminalna grupa održala na vlasti u pokušaju da se spasi krivične odgovornosti za godinama činjene zloupotrebe na štetu gradskog budžeta, građana Šapca i svih građana Republike Srbije. 

Sudu su priloženi odgovarajući dokazi i predloženi  svedoci koji će potvrditi da su navedene osobe počinile krivična dela za koja se terete.  Sve će izaći na videlo, jer kraj je došao tiraniji  šabačkog kriminalnog tandema  Zelenović - Petrović. 

Narod je već tri puta rekao svoje. Vreme je da i Zelenović jednom u svojoj političkoj karijeri učini nešto u interesu građana, da se povuče po volji Šapčana čiji gradonačelnik pokušava da ostane protiv njihove volje."

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading