PRIZNAO ON TO ILI NE, ZELENOVIĆ JE IZGUBIO: Narod je još jednom pokazao nezadovoljstvo radom bivšeg gradonačelnika Šapca

Autor: Srbijadanas

Vesti

06.10.2020

07:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Završen je još jedan izborni krug u Šapcu. Lista "Aleksandar Vučić- Za našu decu" opet je ubedljivo pobedila na svih pet biračkih mesta, na kojima su ponovljeni izbori.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Nebojša Zelenović

Ipak, osim izbora koji se ponavljaju već treći put, ponavlja se i scenario bivšeg gradonačelnika Nebojše Zelenovića koji je izbore već tri puta izgubio, a koji uprkos tome neće da preda vlast.

Opet je izborni dan protekao mirno, bez incidenata, sve dok nije došao trenutak u kome je bilo jasno da su naprednjaci opet pobedili. Zelenović tada ulaže šest prigovora, a kako se sumnja, Gradska izborna komisija po njegovom nalogu poništava izbore na jednom biračkom mestu. I sada Zelenović u medijima koje finansira Dragan Đilas govori na sva usta kako ne priznaje rezultate.

Priznao ne priznao, narod je rekao svoje - Zelenović je izgubio.

Izgubio je vlast, poverenje naroda, a ponižavanjem koje traje već tri meseca i odugovlačenjem kraja izbornog procesa, izgubio je i čast. I dok opet bulazni o krađi, kupovini i pritiscima na birače, još nikoga nije udostojio odgovora na pitanja koja proističu iz svih grozomornih snimaka koje smo čuli samo nekoliko dana pre poslednjeg izjašnjavanja građana. Ni jednog trenutka, Zelenović nije udostojio građane makar demantovanjem svih užasa kojima je u predizbornoj kampanji pribegao ovaj lažni demokrata.

A čuli smo i kako kupuju glasove predstavnika romske populacije, i kako prete otkazima onima koji ne glasaju za njega, ali i kako se u prisustvu njegovog političkog mentora Dušana Petrovića kuje monstruozni plan o trovanju političkih neistomišljenika, srpskih naprednjaka.

Uprkos svemu tome, on se usuđuje da nekome priča o demokratiji  i poštovanju izbornih procedura. Baš onih koje je sam prekršio, degradirao i uništio isto kao i grad Šabac čiji su ga stanovnici poslali u opoziciju, duplo slabiju od apsolutnog pobednika izbora u Šapcu - Srpske napredne stranke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sanja

06.10.2020 16:06

Niko ne želi lopova i prevaranta kakav je Zelenović na vlasti.