NOVA BRUKA U EMISIJI ŠOLAKOVE NOVE S! Kesićev gost pljuje i Crkvu i Košare

Autor:

Vesti

20.10.2020

03:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj Nove S Zoran Kesić prevazilazi sebe iz emisije u emisiju, naravno, u negativnom smislu. Posle poziva "književniku" Marku Vidojkoviću, koga je nazvao Ivom Andrićem 21. veka i time izazvao buru posprdnih komentara na društvenim mrežama, u "24 minuta sa Zoranom Kesićem" ugostio je Dejana Tijaga Stankovića, pisca poznatog po vređanju žena, Crkve i izrazitom preziru prema srpskom narodu.

RepublikaFoto: printscreen/novaS
Tiago Stanković i Kesić

Naime, Stanković je na Tviteru vulgarnim rečnikom odgovorio jednoj korisnici koja mu je zamerila na antisrpskim stavovima, poručivši joj da voli "kad se žena otima" i ponudivši da joj "napravi velikosrbina". Dok je cela zemlja odavala poštu golobradim mladićima stradalim na Košarama, on je poručio:

- Proklet bio Slobodan Milošević i njegovi nacionalisti, koji su slali decu da ginu za neke Košare, za koje niko ne zna gde su i mnogo su nam manje bitne od jednog jedinog mladog života.

RepublikaFoto: printscreen/novaS
Dejan Tiago Stanković

Kao odgovor dobio je lavinu komentara u kojima su ga podučili da ne treba mešati režim i odbranu otadžbine, ali ga to nije naročito potreslo. Potom se uključio i u opštu anticrkvenu histeriju na društvenim mrežama.

- Srpski popovi vrše ulogu plemenskih vračeva prerušenih u Hristove duhovnike. Nijedan postupak SPC ne navodi na to da ih duhovna pitanja iole zanimaju. Samo svetovna: moć, pare, nekretnine, teritorije, politika. Dakle, nacionalna paganerija. Ne kritikujem, samo mi tako izgleda - napisao je Stanković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading