(HIT VIDEO) Vučić jednim pozivom rešava sve! Meštanima sela kraj Sjenice SREDIO GORUĆI PROBLEM za nekoliko minuta

Autor: Republika

Vesti

11.10.2020

12:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u svakom momentu brine o građanima Srbije.

RepublikaFoto: twitter.com/arleta
Aleksandar Vučić

Na internetu se pojavio snimak gde Vučić telefonskim pozivom rešava problem nedostatka struje u selima kraj Sjenice. Predsednik Srbije je munjevito reagovao i jednim pozivom sredio meštanima trafostanicu:

– Može li do juna? Pitam te, može li do juna? Prvog juna, ajde – ovako je tekao razgovor predsednika sa nekim nepoznatim sa druge strane telefonske linije.

Nije Vučića omelo ni to što je sa domaćinima sedeo za trpezom i jeo meze, spremno se javio na telefon i pitao:

- Ima li jedna stubna trafostanica?

- Imaš li to? To je negde oko milion, milion i po. Možeš li da staviš za početak sledeće godine u budžet pa da to uradimo – upitao je Vučić i stručno konstatovao da je stanica od 35 kV više nego i dovoljna za ovo selo.Znao je tako čak i koji kapacitet je potreban.

– Ali nemoj manje da stavljaš. Daj im da mogu ljudi… da muzu krave – poručio je predsednik svom sagovorniku.

Trafostanica nije jedina najavljena – obećao je Vučić juče da će za tri godine biti izgrađen i auto-put kojim će do Beograda iz Sjenice moći da se dođe za dva sata.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (33)

Loading
Miodrag

11.10.2020 13:42

Ovo je samo primer koliko je Srbija decenijama mimo Beograda zapostavljana. Dobro je da je došlo vreme da se grade putevi i radi.

Ime

11.10.2020 13:45

Tako se to radi. Samo treba pitati prave ljude.

Saša

11.10.2020 13:49

Problemi građana se najbolje rešavaju u direktnom kontaktu sa njima. I svi drugi državni i lokalni funkcioneri treba da slede Vučićev primer.

Marko

11.10.2020 14:11

Tako radi pravi lider, političar i čovek koji se bori za narod. Ovo ne treba da čudi, već da bude navika svima koji žele da budu uspešni političari da prvo moraju da čuju narod, a onda i da reaguju da se problem koji čuju reše. Bravo.