VUČIĆ POSLAO PORUKU BOLESNOM AMFILOHIJU: Evo šta mu je poželeo

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

09.10.2020

09:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ambasador Srbije u Podgorici Vladimir Božović preneo je danas sa mitropolitu crnogorsko-primorskom Amfilohiju srdačne pozdrave i želje za brz i uspešan oporavak i ozdravljenje od predsednika Srbije Aleksandra Vučića, i spremnost da pomogne na bilo koji način, ako za to bude potrebe.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Aleksandar Vučić

U saopštenju dostavljenom Tanjugu navodi se da se, u telefonskom razgovoru sa Božovićem, mitropolit zahvalio Vučiću na brizi i pažnji i preneo blagoslov i molitve svom srpskom narodu koji je uz njega u, kako je rekao, ovim teškim izazovima.

 

Navodi se i da se ambasador Božović zahvalio lekarima Kliničko-bolničkog centra u Podgorici, gde se Amfilohije leči od korona virusa, na pažnji i brizi prema mitropolitu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (24)

Loading
BozaB

09.10.2020 09:45

Cela Srbija nada se brzom oporavku naseg Amfilohija.

Nena

09.10.2020 09:47

Mitropolit crnogorsko primorski Amfilohije je nazalost oboleo od korona virusa, zelim mu brz oporavak i ozdravljenje, molim se za njegovo zdravlje

Ivona

09.10.2020 09:47

Velicina coveka se ogleda u tome koliko ima empatije i koliko je spreman da pomogne.

Rt

09.10.2020 09:50

Ocigledno je da je ovaj virus i dalje prisutan i da se ne smemo opustati. Srbija je spremna da pomogne mitropolitu Amfilohiju ako bude bilo potrebe. Zelim mu brz oporavak i ozdravljenje.