PRLJAVA KAMPANJA PROTIV VUČIĆA: Žestok napad na predsednika zbog odluke o mandataru

Autor: Republika

Vesti

07.10.2020

09:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opozicioni mediji poveli su prljavu kampanju protiv šefa države Aleksandra Vučića i to zbog odluke da Anu Brnabić predloži za mandatara buduće vlade.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Aleksandar Vučić

Dovoljno je pogledati naslovne strane nedeljnika NIN i Novog magazina i shvatiti koliko dežurnim hejterima smeta odluka predsednika da buduća Vlada Srbije bude vlada kontinuiteta, a da na njenom čelu kao i do sada bude Brnabićeva.

Tako je nedeljnik NIN kao glavnu najavu broja objavio naslov "Nove uloge za stare glumce - Audicija za ministra sile. Režija Aleksandar Vučić", dok je Novi Magazin za glavnu najavu izabrao naslov "Nova vlada, stara parada - Ana na produžnom".

Foto: print
Naslovna strana NIN
Foto: print
Naslovna strana Novog magazina

Da skandal bude veći, upravo urednici i novinari ovih i sličnih medija gotovo svakodnevno terorišu javno mnjenje pričom o nekakvoj cenzuri i medijskom teroru, za koji uglas i bez pardona optužuju predsednika Srbije.

Krajnje licemerno!

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (23)

Loading
Miki

07.10.2020 10:35

Napad je uvek najbolja odbrana. Ana je do sada pokazala veliko zalaganje za našu zemlju i opravdala poverenje koje joj je dato.

Stanko

07.10.2020 11:00

Kada je 2017 godine Vučić poverio premijersku funkciju Ani Brnabić mnogi su se iznenadili ali se vrlo brzo ispostavilo da je to bio dobar potez.

homer

07.10.2020 11:08

Ako imaju nešto protiv izbora za mandatara,zašto su bojkotovali izbore?

Mijo

07.10.2020 11:38

Predsednik Aleksandar Vučić je izabrao pravu osobu za mesto mandatara svima smeta uspeh Ane Brnabić , zato što je žena odgovorna i na svom mestu i ne mogu da utiču na nju niti na bilo koga drugog. Opozicija je preterala sa ovakvim aferama i lažima. Najoštrije osuđujem ovakvo ponašanje.