OBORENI SVI REKORDI: Predsednikovo obraćanje o mandataru GLEDALA CELA SRBIJA!

Autor: srbijadanas.rs, Republika

Vesti

06.10.2020

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoćno obraćanje javnosti predsednika Srbije Aleksandra Vučića tokom kojeg je saopštio ime mandatara za izbor nove vlade, na televizijama Pink i RTS pratilo je više od 2,2 miliona građana.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Aleksandar Vučić

Ukupan šer Vučićevog obraćanja na obe pomenute televizije bio je čak 21, a posebno je zanimljivo da gledanost nije opadala iako je prenos trajao 50 minuta.

Samo je Dnevnik RTS u 19.30 sati bio za nijansu gledaniji, ali je njegova centralna tema upravo bila predstojeće obraćanje predsednika i pitanje novog mandatara.

 

 

 

Podsećanja radi, sinoćnim obraćanjem predsednik Vučić imenova je premijerku Anu Brnabić za mandatar za sastav nove Vlade Srbije.

- Tu odluku doneo sam u Ustavom i zakonom propisanom roku, razume se - rekao je Vučić na početku obraćanja.

- Imali smo više kandidata za mandatara. Zahvalio sam se pojedinim kandidatima, koji su bili vredni i odani stranci i politici za koju se zalažemo - rekao je predsednik i dodao:

- Vodila je disciplinovanu i odgovornu politiku, nije se dodvoravala ni stranim centrima moći, niti kome u zemlji. Ništa krupno ne mogu da joj zamerim, a sitno mogu, ali to sebi mogu i više, pa nije fer da sebi oprostim, a drugome ne.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading