Mali nakon sednice predsedništva: Jednoglasno prihvaćen Vučićev predlog za mandatara, to će biti vlada kontinuiteta

Autor:

Vesti

05.10.2020

16:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Predsedništva SNS Siniša Mali rekao je večeras da je Predsedništvo jednoglasno prihvatilo predlog Aleksandra Vučića za mandatara nove vlade, koja će, kako je rekao, biti vlada kontinuiteta i nove energije.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
Siniša Mali

Mali je posle sednice Predsedništva SNS rekao da je Vučić novom mandataru sugerisao da su rotacije među sadašnjim članovima vlade moguće, ali da želi novu energiju i nova lica.

Kako je rekao, tema sednice su bili rezultati prethodne vlade i o tome šta je do sada urađeno, navodeći da nova vlada treba da bude još energičnija i bolja.

 

- Naglasak je na onome šta smo uradili po pitanju ekonomskog rasta, borbe protiv pandemije korona virusa, izgradnje bolnica... Naš prioritet za budućnost su još bilji rezultati u okviru ekonomije, više puteva, više pruga, veća vojna i zdravstvena moć - rekao je Mali za Prvu tv, ističući da su to tri cilja - ekonomska, zravstvena i vojna moć.


Mali je rekao da će u narednih sedam dana biti održana nova sednica Predsedništva, kada će mandatar izneti viziju nove vlade i saopštiti konkretna imena.

 


Jedna od tema je, kaže, bila i skupština SNS i podmlađivanje svih stranačkih organizacija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (13)

Loading
Srećko Đoković

05.10.2020 17:37

Smatram daće to biti još bolja Vlada od prethodne. Verujem da ste izabrali prave ljude kao što ste i do sada radili. Živela Srbija!

Ćiro

05.10.2020 17:38

To će biti više nego odlična Vlada jedva čekam da bude formirana i verujem u ovu Vladu.

Branko

05.10.2020 18:00

Vučić je neko ko zna da donese ispravnu odluku kada je izbor premijera u pitanju a to je pokazao i kada je predložio Anu Brnabić za premijerku.

Zoran

05.10.2020 18:01

Siguran sam da će mandatar biti neko ko stvarno može da donese dobrog i državi i narodu. Vučić zna da odabere najbolje saradnike.