RAMA MI SE GADI! BRANI TERORISTE I PRAVI VELIKU ALBANIJU! Vulin nije štedeo reči, traži od premijera Albanije da KLEČI

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

04.10.2020

17:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijer zemlje u kojoj se nalazi "žuta kuća", mesto gde su Srbima vadili organe i prodavali ih, morao bi da bude mnogo pažljiviji i da bira reči kada govori o zločinima, kaže ministar odbrane Aleksandar Vulin, reagujući tako na izjave premijera Albanije Edija Rame, u kojima "hvali i brani ubice i teroriste iz tzv. OVK".

RepublikaFoto: youtube.com/Tanjug News Agency official
Edi Rama

- Ja sam mislio da je Edi Rama danas otvorio usta da bi osudio pokušaj ubistva srpske dece u školi u Donjoj Brnjici. Umesto toga, on hvali i brani ubice i teroriste iz tzv. OVK - rekao je Vulin u ergeli "Karađorđevo", gde se danas održava manifestacija "Kup Vojske Srbije", navodi se u saopštenju.

Kako je rekao, premijer zemlje koja podržava ubice iz tzv. OVK morao bi na kolenima da kleči i traži izvinjenje od pobijene srpske dece pre nego što traži da se njemu bilo ko za bilo šta izvini.


Vulin je naveo da Ramu u Srbiji niko neće napasti ukoliko osudi teroriste iz tzv. OVK za ubistvo i silovanje dvanaestogodišnje devojčice u selu Klečka, od strane braće Mazreku i ako, kako kaže, jednom stvarno bude poželeo mir.
 

Dodao je i da Ramu u Srbiji niko neće osuditi "ako već jednom kaže da je protiv toga da se Šiptari ujedine u "velikoj Albaniji" i razbiju još tri ili četiri države na Balkanu da bi oni stvorili svoju".

- Neka to kaže i eto imaće svaku podršku u Srbiji, a dotle gadi mi se čovek koji pravi "veliku Albaniju", a govori o miru - rekao je Vulin.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Ado

04.10.2020 20:08

Kakav je to jezik pretnji?

Gordana

05.10.2020 04:12

@Ado - A ko po tebi preti? Rama koji mase velikom Albanijom i koji podrzava zutu kucu i koji podrzava ubistva srpske dece ili Vulin koji mu kaze da Rami nece niko nista ako osudi zlocin?

Ado

06.10.2020 06:34

U medjunarodnim odnosima postoji diplomatski jezik. Ko želi saradnju i pregovore ne sme da preti. To se odnosi na sve.