Vulin o napadu na Srbe u Donjoj Brnjici: EU i KFOR, umesto što lobiraju za priznanje tzv. Kosova, treba da nađu napadače na srpsku decu

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

04.10.2020

08:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je danas da napad na srpsku decu u školi u Donjoj Brnjici na KiM pokazuje da stasava generacija tzv. OVK koja bi da istrebi ono što je preostalo od Srba.

RepublikaFoto: Ministarstvo odbrane Srbije
Aleksandar Vulin

- Zato što nije kažnjen niko za streljanje srpske dece u Goraždevcu, zato što niko nije osuđen za ubistvo dvogodišnjeg Danila Cokića, zato što nije osuđena generacija ubica iz devedesetih, odrasla je nova generacija ubica naslednika terorista tzv. OVK - naveo je Vulin u izjavi za javnost.

Istoče da napad na srpsku decu u školi u Donjoj Brnjici pokazuje da stasava generacija koja bi da istrebi ono što je preostalo od Srba.

- Srećom, ovaj put ni jedno srpsko dete nije ubijeno, a šta će se desiti ako u nekom sledećem napadu ne bude takve sreće, hoće li nam tada portparol EU tražiti da se obe strane uzdrže? EU i KFOR, umesto što lobiraju za priznanje tzv. Kosova i traže od Srbije da prizna teritoriju pod upravom narko klanova za državu, treba da nađu napadače na srpsku decu, pre nego što neko dete bude ubijeno. Sva odgovornost je na njima i njihovoj savesti, ako savesti imaju - kazao je ministar Vulin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading