VULIN BRITKO ODGOVORIO EDIJU RAMI! Udario ga tamo gde je najslabiji

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

03.10.2020

16:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar odbrane Aleksandar Vulin rekao je danas da albanski premijer Edi Rama ne bi pokušavao da napravi "veliku Albaniju", i ne bi se slikao ispod zastave "velike Albanije" "da ima pameti", a da brine o miru u regionu ne bi hvalio ubice iz tzv. OVK i pokušavao da odredi ko će vladati Crnom Gorom.

RepublikaFoto: Tanjug/L. ĐORĐEVIĆ
Aleksandar Vulin

Vulin je to rekao komentarišući tvit Edija Rame u kome reaguje na jučerašnju izjavu ministra Vulina na poruku albanskog premijera da tzv. Kosovo i Albanija nameravaju da "uklone granice", kao i da će albanska luka Drač uskoro postati de fakto "kosovska", saopštilo je Ministarstvo odbrane.

- Da zna šta je obraz ne bi Rama pokušavao da u zvaničnim udžbenicima koje štampa njegova Vlada prikaže srpske manastire na Kosovu i Metohiji kao nasleđe njegovog naroda. Samo u svetu tvitera i mimova Rama koga više pamtimo po rasparenim čarapama nego velikim idejama može da deli lekcije", ukazao je Vulin - saopštilo je Ministarstvo odbrane.


Vulin je rekao i da su Šiptari častan narod koji je dao Esad pašu Toptanija i da ih nikada ne bi poistovetio sa Ramom.

Rama je ranije danas pozvao predsednika Srbije Aleksandra Vučića da osudi izjavu ministra odbrane Srbije Aleksandra Vulina koji je njegovu najavu da će luka Drač biti kosovska ocenio kao nastavak rada na stvaranju "velike Albanije".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milan

03.10.2020 21:59

A gde je diplomatski jezik?