ĐILAS IZGUBIO KOMPAS! Lider SSP prvo priznao da mu stranci pomažu da dođe na vlast, a sad najavio da će je preuzeti i na ulici ako treba!

Autor: Republika

Vesti

03.10.2020

14:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iza poziva Gorana Markovića da se vlast u Srbiji sruši ubistvima i krvlju, stoji Dragan Đilas. Prvo je danas bez trunke sramote rekao da će mu neki stranci iz Evrope pomoći da preuzme vlast, a onda dodao: Ako treba vlast ćemo uzeti na ulici!

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Dragan Đilas

Dragan Đilas je u nedostatku demokratskih mehanizama i zbog apsolutnog odsustva podrške od sgtrane građana počeo da daje skandalozne izjave u kojima poziva na nemire i nasilno pruzimanje vlasti!

Iako mu se to ne dešava prvi put, čini se da je sada otišao korak dalje i praktično najavio nemire...

- Uvek smo spremni za svaki razgovor iza koga stoji Evropski parlament, da on posreduje sa idejom da dođemo do rešenja, pre svega za javni servis, da RTS postane javni servis i da se ostvari pun mehanizam kontrole izbornog procesa - rekao je Đilas novinarima po završetku Skupštine SSP.

Ako nema takvog sporazuma, kao u ostalim zemljama Zapadnog Balkana, onda to nezadovoljstvo može da bude van svake kontrole, pa možda završi i na ulici, rekao je Đilas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (23)

Loading
Rade

03.10.2020 15:17

Rejting Djilasa je izuzetno mali da bi on mogao da povede ozbiljnu masu ljudi na ulice.

Kosta

03.10.2020 15:19

Đilas se, izgleda, uzda jedino na pobedu na ulicama. Od pobede na izborima nema ništa, možda bi neko glasao u krugu dvojke, i to je sve. Ali, i za pobedu na ulicama širom Srbije treba mu narod. Obrni, okreni, ništa od planova!

Tisa

03.10.2020 15:29

Sada je i vise nego jasno kakvu nasilnu politiku djilas sprovodi.

Raka

03.10.2020 15:30

Djilas ne zeli da shvati cinjenicu da ga narod ne zeli.