(FOTO) ĐILAS DOTUČEN ČINJENICAMA: Goran Vesić dao 15 PRIMERA napretka Beograda u odnosu na prethodnu vlast

Autor: Republika

Vesti

29.09.2020

17:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradski menadžer Beograda Goran Vesić oštro je odgovorio lideru opozicije i bivšem gradonačelniku srpske prestonice Srbije na tvit da bi se danas gradio metro, a ne tržni centri.

RepublikaFoto: Grad Beograd/Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Dragan Đilas, Goran Vesić

- Da nije bilo promene vlasti u Beogradu ove godine bi se predsednik Srbije po hiljaditi put izvinjavao Hrvatima i Bošnjacima, verovatno sada i za Stefana Nemanju. 

Da nije bilo promene vlasti u Beogradu roditelji bi i danas plaćali duplo skuplje vrtiće jer im je Đilas od 2008-2012. godine oteo tri milijarde dinara za koje je moglo da se izgradi 15 vrtića. 

Da nije bilo promene vlasti u Beogradu danas u vrtiće ne bi išlo skoro 74 hiljade dece nego 49 hiljada kao 2012. godine. 

Da nije bilo promene vlasti u Beogradu deca u Leštanima bi još uvek koristila poljski toalet. 

Da nije bilo promene vlasti u Beogradu danas ne bi prosečna plata bila 628 evra nego 452 evra koliko je iznosila te 2012. godine. 

Da nije bilo promene vlasti u Beogradu danas ne bi bilo zaposleno 750 hiljada Beograđana nego oko 560 hiljada kao 2012. godine. 

Da nije bilo promene vlasti u Beogradu ne bi se gradio vodovod Makiš - Mladenovac jer Đilasa ne interesuje da li građani Grocke, Vrčina, Umčara ili Ritopeka imaju vodu pošto je on ima. 

Да није било промене власти у Београду ове године би се председник Србије по хиљадити пут извињавао Хрватима и... Posted by Горан Весић on Tuesday, September 29, 2020

Da nije bilo promene vlasti u Beogradu danas se ne bi gradila Fabrika za preradu otpadnih voda i ne bi bila zatvorena deponija u Vinči. 

Da nije bilo promene vlasti u Beogradu ove godine ne bi bila završena obilaznica oko Beograda pošto su Đilas i Tadić otvarali “obilaznicu” sa dve saobraćajne trake!?

Da nije bilo promene vlasti u Beogradu ne bi se gradio novi Klinički centar, bolnica Dedinje, Tiršova 2, nova zgrada Hitne pomoći.

Da nije bilo promene vlasti u Beogradu ne bismo imali spomenik Stefanu Nemanji već verovatno Dinu Merlinu pošto su za njegov koncert Tadić i Đilas kupovali karte, a Ivanović mu prao biografiju. 

Da nije bilo promene vlasti u Beogradu danas se ne bi gradio ni Beograd na vodi, ni Prokop, ni nova autobuska stanica. 

 
Da nije bilo promene vlasti u Beogradu sledeće godine ne bismo počeli da gradimo metro nego bismo slušali Đilasove laži da će metro početi da se gradi u 2008, 2009, 2010, 2012. godini, a ni projekat nije imao, a o novcu neću da govorim. 

Da nije bilo promene vlasti u Beogradu danas bi naš Grad bio dužan bar 2.5 milijardi evra umesto 1.2 milijarde evra duga koliko nam je Đilas ostavio 2012. godine. 

Eh, da. Umalo da zaboravim. 

Da nije bilo promene vlasti u Beogradu Đilasove firme ne bi imale promet od 619 miliona evra koliko su ostvarile od 2008-2013. već bar 1.5 milijardi evra.

Ali na sreću našeg grada Beograđanke i Beograđani to dobro znaju. Zato su na izborima, dva puta, 2014. i 2018. godine, izabrali Aleksandra Vučića, a ne Dragana Đilasa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading