NOVOSADSKI SNS: Gnusne laži Bore Solunca! Postao opozicija zdravom razumu

Autor:

Vesti

27.09.2020

15:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Današnji intervju Borislava Novakovića koji je objavljen na portalu Nova.rs dokaz je da je Bora Solunac postao opozicija zdravoj pameti. Količina laži koje je izrekao o Aleksandru i Andreju Vučić, kao i o Milošu Vučeviću, prevazišla je sve dosadašnje gluposti koje je izjavio.

RepublikaFoto: Promo foto

Žal za vremenom kada su demokrate harale Srbijom, a posebno njenom severnom pokrajinom potpuno je pomutila razum sadašnjem potpredsedniku Narodne stranke.

Spominjanje Andreja Vučića kao vlasnika ogromne količine zemlje u Vojvodini bez ijednog dokaza, pokazuje patološku mržnju prema najužoj porodici Aleksandra Vučića. "Krivica" Andreja Vučića je jedino u tome što je rođeni brat predsednika Srbije.

 

Blaćenje Miloša Vučevića koji je prvi čovek u istoriji Srpske Atine treći put uzastopno izabran za gradonačelnika Novog Sada takođe je potpuno besmisleno i bez dokaza. Miloš Vučević je probudio „uspavanu lepoticu“, koju su prethodno Novaković i žuta banda besomučno pljačkali. Doveo je domaće i strane investitore, smanjio nezaposlenost ispod 7%, a prosečna plata u Novom Sadu je veća nego u ostalim delovima Srbije.

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu ponosi se rezultatima stranke od državnog do lokalnog nivoa. Rezultati su vidljivi na svakom koraku, što Boru Solunca i kriminalce kojima je okružen najviše boli. Bori, Mariniki, Bošku i ostalom političkom talogu poručujemo da Srpska napredna stranka u borbi za boljitak građana Srbije neće zaustaviti šačica šljama kojem je jedini cilj povratak u prošlost i nastavak pljačke započete 5. oktobra 2000.godine.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading