POBESNELI ĐILAS UDARA NA SVOJE: Posle nesupele akcije BATINAŠA opleo po N1 i DEMOKRATAMA

Autor: Republika

Vesti

27.09.2020

08:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deo DS koji je organizovao izbore u toj stranci objavio je sinoć da je za novog predsednika stranke izabran Branislav Lečić

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Dragan Đilas

Na konferenciji za novinare je rečeno da su glasali članovi 105 opštinskih odbora i da je izlaznost bila 72,6 odsto, a konačni rezultati biće proglašeni u roku od 48 sati i potom verifikovani na izbornoj skupštini.

DS tako praktično ima dva predsednika, Zorana Lutovca i Lečića, a koji je legitiman i legalan - tek će biti predmet sporenja, pošto je Lutovčevo rukovodstvo poslalo dopis Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave, kako bi predupredilo upis Lečićevog dela stranke u Registar političkih organizacija.

Lečić je tom delu stranke poručio da im ne savetuje da idu na sud, da ne gube vreme, jer je, tvrdi, stranačka procedura u vezi sa izbornom skupštinom ispoštovana.

Lečić je rekao da mu je ovo najvažnija uloga u životu i "pozvao sve one koji su bili u nesporazumu, kao i sve demokrate, da se ujedine oko zajedničke priče".

Ovim povodom oglasio se i predsednik stranke Slobode i pravde kojem je zasmetalo izveštavanje televizije N1.

Đilas se pita kako novinari te kuće mogu sinoćna dešavanja da smatraju za izbore, dodavši da su ih kao takve okarakterisali "Vučićevi mediji". Na taj način se direktno umešao u uređivačku politiku jednog medija, istovremeno optužujuči druge za to.

Deo opozicije među njima i SZS i Đilas spočitavaju Vučiću ograničavanje ili ugrožavanje slobode medija, što je često praćeno reakcijama međunarodnih krugova. Ostaje da se vidi da li će ih biti ovaj put.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (10)

Loading
milan306

27.09.2020 08:33

Problemi u raju????

Veliša

27.09.2020 08:33

To je prava slika Dragana Đilasa, vidi da nema nikakvu podršku, pa hoće da bude u centru pažnje gotove su njegove fore više.

Mijo

27.09.2020 08:34

Stvarno nemam reči na ponašanje Dragana Đilasa svaki dan je sve gori i gori.

Kosta

27.09.2020 08:38

Izgleda polako popustaju nervi. Djikiju bi najbolje bilo da se povuce iz politike. Ima dosta raznih zanimanja, mozda u nekom postane uspesan, kad vec u politici ne moze!