(VIDEO) Uklonjena tabla Demokratske stranke i promenjena brava: Balša optužuje Lutovca da uklanja poslednje tragove DS-a

Autor:

Vesti

26.09.2020

15:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tabla sa nazivom "Demokratska stranka" uklonjena je danas ispred centrale te stranke u Nušićevoj ulici i promenjena je brava na vratima prostorija stranke.

RepublikaFoto: twitter.com/printscreen
Uklanjanje table Demokratske stranke

Video-snimak na kojem se vidi kako nepoznata osoba skida tablu objavio je na Tviteru bivši poslanik DS Balša Božović.

On je napisao da "!Zoran Lutovac i Dragana Rakić uklanjaju poslednje tragove sa centrale DS" i upitao "u čije ime ovo rade i za čiji račun".

 

 

Najavljena koferencija za novinare frakcije koja organizuje stranačke izbore pomerena je iz Nušićeve ulice u prostorije Opštinskog odbora DS na Zvezdari.

Na konferenciji na kojoj treba da budu predstavljeni rezultati Izborne skupštine govoriće kandidat za predsednika Branislav Lečić, predsednica Organizacionog odbbroa Vida Ognjenović i članovi Izborne komiisije, prenosi agencija Tanjug.

 

 

 

Ranije danas, Božović je objavio da se dogodio fizički upad u centralu DS u Nušićevoj ulici, da su polomljene kutije i pocepani listići, kao i da su fizički napadnute članice Izborne komisije na Starom gradu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading