ODGOVOR DRAGANA ĐILASA: Nisam u kontaktu sa Simićem i Miškovićem

Autor:

Vesti

25.09.2020

16:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas tvrdi da nije u kontaktu sa policijskim pukovnikom Dragišom Simićem, kojem preti hapšenje zbog afere "panamera", te da Simić neće biti njegov kandidat za ministra policije ukoliko SSP dođe na vlast. Istovremeno, Đilas negira i veze sa tajkunom i vlasnikom "Delte" Miroslavom Miškovićem.

RepublikaFoto: Tanjug
Dragan Đilas

Reagujući na tekst "Skandal-majstor Dragiša Simić miljenik opozicije - Prljavi pukovnik Đilasov kandidat za mesto ministra policije", koji je objavljen u Srpskom telegrafu 22. 9. 2020, Đilas je u pisanoj izjavi poručio da godinama nije u kontaktu sa Simićem:

- Nemam nikakav kontakt sa gospodinom Simićem, nisam ga video godinama niti imam bilo kakve poverljive informacije iz MUP koje mi je on prenosio. Nikakav nalog nisam dao Obradoviću (Boško Obradović, lider Dveri) niti je on napadao bilo koje pripadnike policije, osim što smo kritikovali povezanost visokih funkcionera s ljudima osuđenim na višegodišnje zatvorske kazne.

Lider SSP reagovao je i povodom teksta "Portal lidera SSP zbog Stepanovića i Miškovića napao naš list - Đilas brani tajni dil sudije i tajkuna", koji je Srpski telegraf objavio 24. oktobra 2020.

- Netačna je tvrdnja da sam na bilo koji način branio Aleksandra Stepanovića i Milorada Miškovića. S gospodinom Miškovićem nikada nisam imao nikave poslovne kontakte niti sam ga video pet godina - napisao je Đilas, dodajući i da je neistina da je bio vlasnik lista Pres, koji je ugašen 2012.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading