Popović Ivković: Marinika Tepić ponovo iznosi laži, o svemu postoje službene beleške!

Autor: Pink, Republika

Vesti

16.09.2020

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Scene nasilja se ne tolerišu. Kreatori lažnih afera su ovo jedva dočekali. Odgledala sam performans glavne glumice Dragana Đilasa na jednoj televiziji i iznenađena sam lažima koje su iznete", rekla je Biljana Popović Ivković, državna sekretarka Ministarstva unutrašnjih poslova.

Foto: TV Pink/printscreen
Biljana Popović Ivković

Kaže da je Marinika Tepić došla ispred MUP-a da ponizi policijske službenike.

- Ne želim da to dozvolim. Tepić je žena čiji najbolji prijatelj uzgaja narkotike - dodala je.

- Događaj se odigrao 24. avgusta, nakon izvršenja tog krivičnog dela žrtva je otišla kući. Ona se tek ujutru javlja lekarima. Postoji službena beleška da je policija informisana o svemu i da su otišli da pričaju sa žrtvom. Nakon toga 27. avgusta počine se sa istragom – objašnjava ona.

- Navela je da poznaje napadače i da je ranije bilo sukoba. Osim sa oštećenim, policija je razgovarala i sa svedocima. O svemu postoje službene beleške. Policija je o svemu obavestila nadležno tužilaštvo - rekla je pokazavši službenu belešku od 2. septembra kada žrtva daje podatke policijskim službenicima.

Ona je pokazala dokumenta i beleške koje osporavaju sve izjave Marinike Tepić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading