Predsednik neće popustiti! Vulin: Vučić će pre ostaviti glavu nego Srbiju!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

03.09.2020

17:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas, povodom razgovora predstavnika Beograda i Prištine u Beloj kući u Vašingtonu, da će "vrhovni komadant Vojske Srbije i predsednik Srbije Aleksandar Vučić pre ostaviti glavu nego Srbiju".

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Aleksandar Vulin

"Nisam učesnik pregovora u Vašingtonu, ali jasno mi je da je Šiptarima obećan papir sa zahtevom za priznanje Kosova. Znam koliki je u ovom trenutku pritisak na Vučića, koliko će sada biti teški naredni sati, i znam da vrhovni komandant Vojske Srbije i predsednik Srbije neće popustiti i neće se predati", naveo je Vulin, reagujući na vest da je Vučiću u Vašingtonu uručen papir po kojem Srbija danas treba da prizna "nezavisno Kosovo".

Kako je saopštilo Ministarstvo odbrane, Vulin je, napominjući da je gledao Vučića kada se suprotstavlja najmoćnijim ljudima sveta, istakao da je siguran da će Vučić "pre ostaviti glavu nego Srbiju".


Ministar odbrane na poziv ruskog kolege Sergeja Šojgua boravi u Moskvi kao počasni gost na zajedničkom zasedanju ministara odbrane država učesnica Zajednice nezavisnih država, članica Šangajske organizacije za saradnju i Organizacije dogovora o kolektivnoj bezbednost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading