(VIDEO) VESIĆ DEMOLIRAO ĐILASA: Ovaj snimak pokazuje jasnu razliku između politike tajkuna i rada Aleksandra Vučića!

Autor: Republika

Vesti

01.09.2020

14:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić objavio je na Jutjubu video koji traje manje od minuta, ali objašnjava razliku između politike Dragana Đilasa i politike sadašnje vlasti.

U videu se navodi da je Dragan Đilas za vreme svoje vladavine ukrao više stotina miliona evra iz džepa Beograđana, a da je toalet u osnovnoj školi u Leštanima bio oličenje njegovog rada. 

Škola u Leštanima je danas u potpunosti renovirana, a deca sada imaju prilike da nastavu pohađaju u uslovima kakvi dolikuju 21. veku, navodi se u videu.

- Mislim da od ovoga nema slikovitijeg primera o razlikama između nekadašnje Đilasove vlasti i današnjeg odgovornog vođenja Beograda i Srbije na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem. Za njih je u redu da deca u Beogradu idu svaki dan u poljski toalet, a mi želimo da deca imaju najbolje uslove da uče i žive na teritoriji našeg grada i radićemo 24 časa dnevno da im to omogućimo. Jer mi, za razliku od Đilasa, brinemo o našoj deci i volimo naš Beograd - zaključuje Vesić. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (14)

Loading
Saša

01.09.2020 15:02

Draganu Đilasu je najvažnije bilo da su mu džepovi puni, a to što deca u školama nisu imala osnovne sanitarne uslove, to ga nije mnogo doticalo.

Micka

01.09.2020 15:28

Djilas je pravo olicenje boganog tajkuna.

Perica Savic

01.09.2020 15:43

Djilas ne moze da se meri po nicemu sa Vucicem.

Filip

01.09.2020 17:10

Đilas je poznat po lažima i malverzacijama. Dok je bio na vlasti gledao je samo lične interese.