Srpska liga: Čanak napadom na Rusiju i Srbiju pokušava da odbrani režim Mila Đukanovića

Autor:

Vesti

26.08.2020

13:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Kao što Čanak po zadatku poziva na otcepljenje Vojvodine i vodi konstantnu antirusku politiku u Srbiji, radeći sve da ugrozi uspešnu političku, ekonomsku i vojnu saradnju naše zemlje i Ruske Federacije, sada ima novi nalog svojih NATO prijatelja da i u Crnoj Gori pojača antisrpsku i antirusku histeriju pred nastupajuće izbore, kako bi dodatno oslabio poziciju srpskog naroda i Srpske pravoslavne crkve (SPC)", izjavio je Aleksandar Đurđev, predsednik Srpske lige (SL).

RepublikaFoto: Medija centar Beograd
Aleksandar Đurđev

- Pitamo Nenada Čanka, kada već otvoreno daje podršku režimu Mila Đukanovića, šta mu je ta ista Crna Gora obećala pa na ''sva zvona'' hvali crnogorsku vlast zbog koje je srpski narod u toj državi najugroženija nacionalna manjina u celoj Evropi, i da li su to te evropske vrednosti za koje se LSV i Čanak zalažu – ističe Đurđev.

- Kada već ne može da sakrije svoju prozapadnu i proevropsku pripadnost i veliku brigu za Crnu Goru, koju kako kaže ugrožava Srbija i Rusija, da li to znači da je sutra spreman isto tako da govori o vlastitoj državi i zvaničnoj Moskvi kada se budemo borili za Kosovo i Metohiju i opstanak srpskog naroda u toj južnoj srpskoj pokrajini – zaključuje Đurđev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading