SERGEJ NA GALAMU I BEZOBRAZLUK NEĆE NIKOG PRIVUĆI, VREĐANJE I CIRKUS NISU POLITIKA! Opozicionar Srđan Škoro rafalnom paljbom po glumcu

Autor: Republika

Vesti

01.08.2020

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novinar Srđan Škoro, jedan od svojevremeno osnivača Pokreta slobodnih građana je zgranut stanjem i rezultatima te partije na minulim izborima.

RepublikaFoto: Tanjug/A. VUKELIĆ
Sergej Trifunović

Osvedočeni opozicionar Škoro okrivljuje pre svega predsednika pokreta Sergeja Trifunovića za neuspeh.

 

 

 

- Iznenađen sam ovako visokim rezultatom koji su ostvarili. Kada vi saberete ko je predsednik PSG-a, kako se ponaša, šta on nudi, ko su ljudi koje nudi PSG, ideje...Oni su ostvarili svoj maksimum. Nemate infranstrukturu, ljude, niste u stanju da skupite potpise regularno. Ako niste to u stanju da uradite onda ne možete da učestvujete u utakmici. Pitajte sada bilo kog čoveka ko je Sergej Trifunović, šta on nudi, šta on misli o Kosovu, odnosima sa Crnom Gorom, ekonomskoj situaciji, Jovanjici...To su ozbiljne priče, nije to samo naučiti ulogu, vređati ljude i praviti cirkus pa misliš da ćeš na galamu i bezobrazluk nekog privući. E, pa, nećeš, to ne prolazi - izjaivo je Škoro u emisiji "Bez ustručavanja" na KTV.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading