Sergej: Kad dođem na vlast srušiću spomenik spodobi Nikoli Pašiću dinamitom

Autor: Republika

Vesti

17.07.2020

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Pokreta slobodnih građana (PSG) Sergej Trifunović izjavio je u emisiji "Bez ustručavanja" da će kada dođe na vlast srušiti spomenik Nikoli Pašiću koji se nalazi u centru Beograda.

RepublikaFoto: Wikipedia/Bez Cenzure - Zvanični kanal/pixabay.com
Spomenik Nikoli Pašiću na meti Trifunovića

U delu emisije u kojem su u raspravi uspostavljene istorijske paralele između vremena Kraljevine Jugoslavije i savremene Srbije, govorilo se Puniši Račiću koji je u skupštini 1928. godine ubio pet hrvatskih poslanika, kao i o čuvenom srpskom političaru i vođi Narodne radikalne stranke Nikoli Pašiću.

- Moramo da znamo ko je Puniša Račić. To je jedno zaostalo dete najvećeg stočara srpske politike, Nikole Pašića. Onog smrada čija statua stoji tamo...Nikola Pašić je otac svih ovih govnara, otac govnarske politike kakvu imamo ovde. Nikola Pašić je taj Domanovićev vođa, to je jedna spodoba. Ako ikada dođem na vlast, a doći ću ako bog da, srušiću spomenik dinamitom toj spodobi - izjavio je lider PSG.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (11)

Loading
Una

17.07.2020 20:19

Ovi opozicionari samo misle o nekom rusenju, ali sreca pa Sergej nikad nece doci na vlast.

Jeca

17.07.2020 20:34

Znaci nikad

Filip

17.07.2020 20:36

Užas. Kakva nekultura. Niko nema pravo da ruši spomenike.

Marko

17.07.2020 20:59

Posle tri flaše piva ispijenih na Zelenjaku, Sergeju se priviđa Pašićev spomenik. A eventualno rušenje tog spomenika rešilo bi ljubavne jade između njega i Đilasa. Sujeta.