"RADULOVIĆ JE PROFESIONALNA VARALICA"! Šapić opleo po lideru DJB iz sve snage!

Autor: Blic, Republika

Vesti

28.07.2020

13:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider koalicije SPAS Aleksandar Šapić je komentarisao poziv predstavnika Saše Radulovića koji je pozvao građane da se okupe oko parlamenta u danu kada u njemu bude održavana održana konstitutivna sednica novog skupštinskog saziva.

RepublikaFoto: Tanjug
Saša Radulović i Aleksandar Šapić

- Saša Radulović je profesionalna varalica i vrhunski prevarant. On se vrlo perfidno i vešto igra sa najnižim strastima lakovernih ljudi i njima vešto manipuliše do krajnjih granica, sa jednim ciljem, pribavljanjem za sebe raznih vrsta koristi. Pritom ga apsolutno ne interesuje šteta koju našem društvu, a na kraju prevashodno tim ljudima, sve vreme nanosi - rekao je Šapić u intervju za beogrdske medije.

Štaviše, Radulovića je uporedio sa glavnim junakom filma "Uhvati me ako možeš" ("Catch me if you can"), koga tumači glumac Leonardo di Kaprio.

 

 

 

- Samo što je Radulović mnogo opasniji po društvo od glavnog junaka filma, jer se bavi politikom, a ima isti cilj u životu kao on, a to je korist uz pomoć prevare i manipulacije niskim strastima. Raspitajte se malo šta je sve taj čovek u životu radio u zemlji i inostranstvu, pa će vam biti jasnije o čemu govorim. On je izuzetno opasan čovek naročito za lakoverne ljude - rekao je Šapić.

 

 

Tužen, pa se pozvao na poslanički imunitet

Kazao je i da ga je Saša Radulović "javno klevetao po raznim osnovama i optuživao za ozbiljna krivična dela", ali i da se pozivao na poslanički imunitet.

- A kada sam ga nakon toga tužio i tražio da sve dokaže na sudu, on se pozvao na poslanički imunitet. Toliko o moralu tog čoveka - istakao je predsednik SPAS-a.

 

 

 

Očekivano, reagovao je i Radulović, koji je na Tviteru prokomentarisao da su napadi na njega učestali u poslednje vreme.

- Napadi baš učestali u poslednjih sedam dana. Nego da vas podsetim: biće protest povodom konstituisanja FALSIFIKOVANE skupšine. Možda je to? - upitao je Radulović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading