Šapić posle razgovora sa Vučićem PRESEKAO! Na OVU ministarsku fotelju sigurno neće sesti

Autor:

Vesti

19.07.2020

12:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Srpskog patriotskog saveza (SPAS) Aleksandar Šapić gostujući u jutarnjem programu kod voditelje Jovane Jeremić na Happy TV govorio je o razgovoru sa predsednikom Srbije, ali i o ministarskoj fotelji koju sigurno neće zauzeti.

RepublikaFoto: printscreen/TV Happy
Aleksandar Šapić

Nakon razgovora sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, svi su se pitali šta je Šapić konkretno pričao sa njim, ali i da li su postigli neki dogovor.

- Govorili smo o opštoj situaciji, on je meni govorio o poziciji Srbije u odnosu na region, o situaciji sa koronavirusom, nismo ulazili u unutar političke teme, to nije bila tema razgovora - rekao je on.

Voditeljka Jovana Jeremić podsetila je Šapića da se spekuliše da će on biti ministar sporta umesto Udovičića.

- Neću biti ministar sporta, to ne sigurno - otkrio je Šapić u jutarnjem programu i rekao da je razlika između njega i sportista koji su ulazili u politiku ta što je njih uvek neko postavljao, niko ih nije birao, za razliku od njega koji je sam izabrao.

Podsetimo, Šapić je posle razgovora sa predsednikom Srbije na Andrićevom vencu, rekao da je sa predsednikom govorio na više aktuelnih tema, ali da nije bilo reči o mogućnosti da SPAS bude deo vladajuće koalicije.

- Izneo sam mu svoje ideje i na te aktuelne teme i manje – više to je to, ne bih ulazio u detalje našeg razgovora. Trebalo bi da se vidimo u narednom periodu, u naredne dve nedelje - istakao je Šapić odmah nakon razgovora sa predsednikom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (35)

Loading
lak

19.07.2020 12:53

SNS ima apsolutnu vecinu tako da Sapiceva podrska nije potrebna....

BozaB

19.07.2020 12:56

Videcemo sta ce se desiti u buducnosti, sada je najvaznije da su konsultacije bile produktivne.

M Novosel

19.07.2020 13:07

Udovoičić je kao ministar spotra imao zapažene rezultate i nema razloga da i dalčje ne bude ministar.

Ada

19.07.2020 13:35

Sapic nije u mogucnosti da bira, to je sto je, bolje ista nego nista