Dodik: Policija bila isuviše korektna tokom protesta ispred Skupštine

Autor: Politika, Republika

Vesti

19.07.2020

08:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da je misli da su vlasti i policija u Srbiji bili isuviše korektni tokom prošlonedeljnih protesta u Beogradu i drugim gradovima širom zemlje.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Milorad Dodik

- Gledajući rušenje i nasilje u Beogradu, mislim da su vlast i policija bili isuviše korektni. Za svaki napad na policajca trebalo je uzvratiti žešće. Američki policajac puca u čoveka za kog sumnja da je pretnja za njegov život - rekao je Dodik.

Govoreći o pregovorima Beograda i Prištine koji su nastavljeni u Briselu, Dodik je rekao da za to predsednik Srbije Aleksandar Vučić mora da ima apsolutnu podršku Srbije.

- Vučić mora da ima apsolutnu podršku, koja bi ga još više obavezivala, a ne da se suočava sa stalnim napadima kako želi razgraničenje, a možda baš oni koji ga napadaju priželjkuju tako rešenje, pa prave tu vrstu atmosfere - ocenio je Dodik.

Dodik je rekao da je uveren da nema "boljeg branioca srpskih interesa na Kosovu" od Aleksandra Vučića.

- Pregovarači iz Beograda, s Vučićem na čelu, sigurno neće učiniti ništa na štetu kratkoročnih ili dugoročnih intersesa srpskog naroda i srpske država - kazao je Dodik.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading