(FOTO) UZ SVOJ NAROD: Vojska Srbije i danas popravlja oštećene puteve i vodovode u poplavljenim područjima!

Autor:

Vesti

29.06.2020

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Vojske Srbije nastavljaju radove na obnovi oštećenih puteva u selu Vučak u opštini Ivanjica i u više sela u opštini Prokuplje. U Arilju pomažu u raščišćavanju nanosa u poplavljenim domaćinstvima.

Foto: Ministarstvo odbrane Srbije
Pripadnici Vojske Srbije nastavljaju radove na obnovi oštećenih puteva

Inžinjerijske jedinice Vojske Srbije počele su radove na vodozahvatu Rzinje u opštini Ivanjica, neophodne za uspostavljanje normalnog vodosnabdevanja stanovništva. Rade i na sanaciji bedema u vodozahvatu podno Jastrepca odakle se vodom za piće snabdeva Prokuplje.

Do normalizovanja snabdevanja vodom, auto-cisterne Vojske Srbije sa pijaćom vodom biće raspoređene u Blacu, Ivanjici i selima u okolini Kruševca.


Ovih dana pripadnici Vojske Srbije bili su angažovani na ojačanju nasipa uz obalu reke Ibar, postavljanju teškog mehanizovanog mosta u opštini Mali Zvornik, vodosnabdevanju građana Gornjeg Milanovca, te dezinfekciji javnih površina i ispumpavanju vode iz poplavljenih proizvodnih objekata u Trsteniku.

Više informacija iz rubrike Vesti pročitajte ovde

Vojska Srbije je i ovog puta među prvima pritekla u pomoć građanima pogođenim poplavama i ostaje spremna da do normalizacije stanja u najugroženijim opštinama angažuje ljudstvo i mehanizaciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading