TEŠKI LICEMERI! Opozicija vodi hajku protiv Vučićevog sina, a okruženi su sve samim mafijašima

Autor: informer.rs, Republika

Vesti

14.06.2020

22:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok vode hajku protiv sina predsednika Srbije Danila Vučića, mediji pod kontrolom Dragana Đilasa, naravno, ćute o bliskim vezama tajkuna i njegovih političkih partnera sa opasnim narko-dilerima.

RepublikaFoto: Printscreen/N1/Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

Tako je Đilasov bivši šurak Milan Dabović u septembru 2016. uhapšen sa 2,4 kilograma kokaina, a u decembru 2017. osuđen je na šest godina zatvora. Milutin Bakić iz Kuršumlije, blizak Đilasov saradnik koji je 27. decembra 2019. prisustvovao osnivanju odbora SSP u tom gradu, uhapšen je 30. aprila ove godine u mestu Rudare zbog sumnje da je učestvovao u švercu 66 kilograma marihuane. Policija je pretresom kamiona koji je vozio našla pet putnih torbi sa 114 paketa droge. Sam Bakić je kod sebe imao pištolj.

U martu ove godine policija je uhapsila i Novaka Filipovića zbog sumnje da je pripadnik kriminalne grupe kod koje je nađeno 14 kilograma narkotika. Filipović je jako blizak prijatelj Marinike Tepić, potpredsednice Đilasove stranke, a sa njim se fotografisao i sam Đilas u Pančevu tokom obilaska partijskih aktivista.

Na sve to, lider Dveri Boško Obradović druži se sa čovekom koji u dosijeu ima čak 179 krivičnih dela. Reč je o Slaviši Prodanoviću, koji je osuđivan 14 puta, od čega dvaput zbog narkotika. Policija je četiri puta kod Prodanovića našla heroin, ali to ne sprečava Obradovića da ga srdačno grli i ljubi, o čemu svedoče i fotografije.

RepublikaFoto: instagram.com/buducnostsrbijeav

Konačno, Aleksandar Radojičić, potpredsednik opštinskog odbora Narodne stranke Vuka Jeremića u Lajkovcu, uhapšen je u decembru 2019. zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Radojičić je, kako se sumnja, pre hapšenja u Lazarevcu prodao dva paketića kokaina jednoj osobi, koja je takođe uhapšena i koja je priznala da je kupovala drogu od Jeremićevog bliskog saradnika.

Komentarišući sve ove podatke, Marko Matić iz antikorupcijske mreže "Antidot" ocenjuje da neosnovano kriminalizovanje Vučićevog sina i prećutkivanje veza koje Đilas i ostali iz SZS imaju sa ljudima iz podzemlja govori o političkoj pozadini kampanje.

- Svako može da vidi ogoljenu istinu da se pod maskom istraživačkih medija kriju grupe za pritisak koje za račun finansijera i političkih mentora obavljaju prljave propagandne poslove - zaključuje Matić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (35)

Loading
Jasmina Matović

15.06.2020 07:36

Ovo je sramno ponašanje opozicije jednostavno nemam reči sem što osuđujem ovakvo ponašanje.

Mijo

15.06.2020 07:38

Osuđujem napad na bilo koga pa čak i na predsednika i njegovou porodicu. Đilas i ostali su se najbolje pokazali zaista kakvi su maske su pale u vodu takva je nažalost opozicija.

goran

15.06.2020 07:39

Djilasu je bolje da se nigde vise ne pojavljuje, izaziva jos veci gnev naroda, sto je imao da kaze rekao je, izigrao je narod.

BozaB

15.06.2020 07:42

Nista im nije sveto pa ni deca u njihovoj borbi za fotelje.