IRENA VUJOVIĆ: Plasiranje laži direktno ugrožava bezbednost Danila Vučića

Autor: Tanjug

Vesti

11.06.2020

22:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Članica Predsedništva SNS Irena Vujović izjavila je večeras da plasiranje laži kojima se direktno ugrožava bezbednost sina predsednika Srbije još jedan pokazatelj beskrupulozne političke kampanje koju protiv Aleksandra Vučića vode Dragan Ðilas i njegova svita.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Irena Vujović

- Nedopustivo je da deca Aleksandra Vučića konstantno budu na meti Ðilasovih poslušnika i medija, koji na najbesramniji način udaraju na ovu časnu porodicu - navela je Vujović u saopštenju.

Ona je istakla da pritisak koji proživljavaju Vučićeva deca, samo zato što njihovom ocu "propali političari koji su uništavali Srbiju ne mogu da oproste rezultate i sve pozitivne stvari koje je uradio za našu zemlju, zaslužuje najžešću osudu".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (23)

Loading
Blagomir

12.06.2020 07:24

Jednostavno nemam reči za ovakvo ponašanje pojedinih ljudi.

DejanM

12.06.2020 07:26

Šta reći za ovakve ljude. Osuđujem svaki vid napada na porodicu predsednikovu.

Vedrana

12.06.2020 07:27

Jeste kampanja, ali opozicija je malo preterala u svom ponasanju. Napadni verbalno Vucica, a ne njegovo dete koje nema veze s politikom.

profesor1984

12.06.2020 07:29

Opozicija je dno dna!