Opozicija potpuno izgubila kompas: Lutovac i Jeremić napadaju Tadića

Autor:

Vesti

01.06.2020

05:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lideri opozicije više definitivno ne znaju gde udaraju, pa je tako nova tačka sukoba postao Vračar. Naime, prema Đilasovom nalogu, Vuk Jeremić i Zoran Lutovac juče su agitovali među građanima da bojkotuju lokalne izbore 21. juna, na koje izlaze Socijaldemokratska stranka Borisa Tadića, Nova Zorana Živkovića i Pokret slobodnih građana Sergeja Trifunovića.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Članovi Saveza za Srbiju

Suočeni sa krahom ideje bojkota, od koga odustaju i njihovi dojučerašnji istomišljenici, lideri Narodne i Demokratske stranke najavili su "turneju" protiv izlaska na izbore širom Srbije. Građane su juče, između ostalog, plašili koronom.

- Niko svojim glasom 21. juna neće promeniti rezultat izbora, rezultat izbora je unapred poznat - rekao je Jeremić, ali nije precizirao da li misli na pobednika ili na rezultat svih ostalih partija - učesnica izbora.

Na pitanje o činjenici da su neke stranke u SZS i oko njega odustale od bojkota, te da SDS, Nova i PSG izlaze upravo na Vračaru, Jeremić je rekao da nema komentara, a Lutovac je novinare uputio na te stranke.

Lutovac je, inače, u subotu smenio kompletnu statutarnu komisiju i tako nastavio čistku "nepodobnih" u DS.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (36)

Loading
profesor1984

01.06.2020 07:35

Ocigledno je da opozzicija vise nezna sta hoce.

Maja

01.06.2020 07:52

Opozicija je totalno izgubila kompas.

Zoran Savic

01.06.2020 08:02

Na jednoj strani se tuku, na drugoj vredjaju, na trecoj se razmislja ko ce podrzati bojkot a ko nece, Lutovac i Jeremic napadaju Tadica, zele nekako "zgrabiti" DS u kom vladaju tri struje i gde Lutovac vec mesecima nema nikakav legitimitet!

Jelena

01.06.2020 08:08

Pukla tikva.