KUNE SE U SVETOG VASILIJA, A LAŽE: Bojiću, džaba saopštenja, Kristijan je bio na Dedinju!

Autor:

Vesti

25.05.2020

03:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poziva se na boga i kune u Svetog Vasilija, a laže... Milovan Bojić, direktor Instituta za kardiovaskularne bolesti Dedinje, upro se od subote, kada je Srpski telegraf objavio kako je lično izašao ispred klinike da svečano dočeka Kristijana Golubovića i preko reda uvede pacijenta kog je ovaj doveo, da na sve moguće načine demantuje ono što su nam ispričali očevici, ali mu ne ide. Nije ni čudo, kad sve činjenice govore protiv njega.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ/Tanjug/T.VALIČ
Kristijan Golubović i Milovan Bojić

Direktor Bojić je sigurno ovim ponizio sve ostale pacijente koji su čekali da budu primljeni. I umesto da se pokrio ušima i zaćutao, on je počeo da šalje saopštenja drugim medijima.

- Nikada i nigde nisam upoznao Kristijana Golubovića. Nikada ga nisam uveo u bolnicu preko reda jer u nju nije ni ušao. Najenergičnije demantujem tvrdnje iz navedenih tekstova - istakao je Bojić u saopštenju dostavljenom Tanjugu.

Ipak, morao je da prizna da je Golubović dolazio.

- Lice koje je Golubović dopratio do prijemne ambulante instituta imalo je sve regularne dokumente za prijem u bolnicu i kao hitno je hospitalizovano, na isti način kao i ostali pacijenti - piše nekadašnji ministar zdravlja i funkcioner JUL Mire Marković.

Čini se, međutim, da Bojić naš tekst nije pomno ni pročitao jer da jeste, video bi da nismo ni napisali da je Kristijan primljen u bolnicu. Naprotiv, on je, kako jasno stoji, doveo starijeg čoveka, a s njima su bili i jedna plava žena i trojica nabildovanih momaka. Direktor Bojić lično je izašao da ih sačeka i sprovede bolesnika dok je obezbeđenje u velikoj žurbi iznelo iz zgrade kolica za pacijenta. Sve to potvrdili su nam očevici, čiji su podaci poznati redakciji.

Odbijao da se testira

O Bojiću se pisalo i u jeku korone, kada je odbio da se testira u trenutku kada je 67 lekara i drugog osoblja njegovog instituta bilo zaraženo koronom. To valjda dovoljno govori o kakvom se čoveku (i direktoru) radi.

Podsetimo, Bojića smo i direktno uhvatili u laži. Kad smo ga pozvali telefonom on nam je poručio:

- To nije tačno, Kristijan Golubović nije dolazio na Dedinje. To su apsolutne gluposti, budalaštine, bože me sakloni i Sveti Vasilije Ostroški.

Nešto kasnije, međutim, njegov savetnik, profesor Miljko Ristić, kojeg smo pozvali i pitali zašto je Golubović dolazio na institut, izneo je istinu:

- Golubović nije primljen, dovodio je pacijenta samo, to je neki stariji čovek. Ne znam ko je taj čovek. U petak pre podne su bili ovde.

Oba razgovora su, naravno, snimljena.

Dakle, direktore Bojiću, džaba vam sva saopštenja! Istina je ipak samo jedna... 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading