Stefanović: Đilasovu decu niko nije pomenuo, a Vučičevu vređali i pretili!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

04.05.2020

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Predsedništva SNS Nebojša Stefanović ocenio je danas da je snimak jednog od lidera Saveza za Srbiju Dragana Ðilasa jeftin politički performans, kao i da su upravo lideri SzS ti koji satanizuju i ižviljavaju se nad svima koji misle drugačije.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Nebojša Stefanović

- Za razliku od Ðilasa, Obradovića, Jeremića, Trifunovića, Veselinovića i ostalih, nikada nismo spominjali njihovu decu. Niko nikada nije pomenuo niti imenom prozvao decu Dragana Ðilasa niti bilo čiju decu - naveo je Stefanović i dodao da su, međutim, deca Aleksandra Vučića pretrpela najteže udarce, vređanja i pretnje silovanjem i ubistvom.

Stefanović je naveo da je Vučić, udaran u najbolnije tačke, u decu, "stoički i hrabro svih ovih godina podnosio teror političkih neistomišljenika", kojima su napadi na članove porodica svojih protivnika sredstvo političkog delovanja.

- Upravo je Dragan Ðilas sa svojim najbližim saradnicima čak i u vreme teške borbe protiv pandemije svakodnevno nazivao oca Danila, Milice i Vukana ludakom, manijakom, psihopatom, bolesnikom, da bi nakon toga njegovi sledbenici nastavili sa gnusnim uvredama na račun Aleksandra Vučića. Podsetiću, da su njegove pristalice poručivale da ni mali Vukan neće uteći - naveo je Stefanović.

On dodaje da su, bez ijedne političke ideje, lideri Saveza za Srbiju i njihove pristalice upravo ti koji se svakodnevno iživljavaju i satanizuju premijerku, ministre, poslanike, novinarke, pristalice SNS-a i sve građane koji drugačije misle od njih.

Kako ocenjuje, oni su ti koji sprovode danonoćno političko nasilje nad svima koji ne misle kao oni i ne zanima ih što to slušaju naša deca.

- Njihovo političko delovanje zasniva se od početka, pa sve do danas na mržnji, agresiji i nasilju. Poslednjih dana otvoreno priželjkuju građanske sukobe, pozivaju na njih. Naravno jedini motiv u svemu im je vlast. U toj patološkoj želji za vlašću ne biraju sredstva kako bi ostvarili svoj cilj, pa makar to bili jeftini politički performansi - naveo je Stefanović.

Ðilas je sinoć na društvenim mrežama objavio video poruku u kojoj je, vidno uznemiren, rekao da su njegova deca uplašena, jer se u blizini njhovog doma sinoć sa obližnje zgrade preko razglasa čulo "Ðilase lopove".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (19)

Loading
aleksandra60

04.05.2020 10:55

Djilasova jeftina gluma je za Oskara. Spominje svoju decu koju niko nije dirao, a nijednom rečju nikada nije osudio pretnje koje su njegovi sateliti upućivali Vučićevoj deci.

jagoda

04.05.2020 11:11

realno gledano, niko nije ni spomenuo Djilasovu decu, za razliku od opozicije, koja nije prestajala da vredja i spominje Vucicevu decu

Deka

04.05.2020 11:13

Apsolutno se slažem, niko nije pomenuo njegovu decu. Đilas opet laže građane.

Filip

04.05.2020 11:29

Đilas koristi decu za dobijanje političkih poena.