(FOTO) Partizan upalio motore: Milošević insistira na disciplini - čekamo odluku!

Autor:

Sport

04.05.2020

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Partizan je u ponedeljak počeo sa treninzima u Sportskom centru Teleoptik pod posebnim režimom i uslovima.

Očigledno sve funkcioniše po propisima, članovi stručnog štaba su pod maskama, ali nesumnjivo će biti potrebno dosta vremena da se navikne na ovaj režim rada. 

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević dao je prvu izjavu po povratku na teren.

- Svi smo srećni i zadovoljni što smo počeli da radimo. Ovaj period od mesec i po dana nije bio prijatan za sve koji se bave profesionalnim sportom. Biti bez treninga i zatvoren u kući nije lako. Krećemo sa laganim trenizima, organizovaćemo medicinska testiranja, a onda ćemo da pravimo plan. Za sada konkretno ne možemo ništa da kažem, dok ne saznamo da li se i kada nastavlja takmičenje. U skladu sa tim će se određivati. Jako bitno je što smo počeli- rekao je Milošević.

Igrači su raspoređeni u pet svlačionica i neće biti velikog grupisanja u narednom periodu.

- Prednost je što imamo sportski centar, igrači su raspoređeni u pet svlačionica. Neće biti zajedničkih ručkova i sastanaka da bismo videli kako će se situacija odvija. Takve smo mere i dobili koje moramo da poštujemo. Ispoštovaćemo koliko možemo. Bili smo disciplinovani ovih mesec i po dana. Nema razloga da ne budemo i u narednom periodu- rekao je strateg crno-belih.

Fudbaleri aktuelnog osvajača Kupa Srbije raspoređeni su u grupama od 10 članova.

- To je preporuka ministarstva. Imamo pet, šest terena i odvojićemo dve ili tri grupe kako bismo zadovoljili i taj uslov. Treninzi su koncipirani da se radi samo istrčavanje, neće biti kontakt igre ili bilo kakve. Neće biti problema, moji momci su uvek bili disciplinovani i tako će biti sada u posebnom režimu. Nije nam neophodno da ulazimo u igru kada se ne zna konkretno o takmičenju- zaključio je.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading