Ðurić: Lupanjem u šerpe zveči šupljina politike!

Autor: Tanjug

Vesti

03.05.2020

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik SNS Marko Ðurić ocenio je danas da je akcija lupanja u šerpe dobra za naprednjake jer, kako kaže, pokazuje svu šupljinu i prazninu politike tog dela opozicije.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Marko Đurić

Ðurić je na Fejsbuku napisao da, kada vidi Dragana Ðilasa na terasi sa šerpom u rukama ima dilemu da li da se raduje što se u kontinuitetu uništava šansa opozicije ili da žali što je divna akcija podrške i aplauza za medicinske radnike "gura u blato tajkunske politike".

- Ðilas kao jedan od najbogatijih ljudi u Srbiji koji je imovinu stekao za vreme dok je trebalo da bude u službi građana, brutalno vređa one čije su se šerpe doslovce ispraznile za vreme njegove vladavine, one hiljade koje je i bukvalno sveo na prosjački štap - naveo je Ðurić.

- Na kraju krajeva, posle ove brilijantne akcije koja je originalna i sveža taman koliko i oni sami, ako ništa drugo, neće imati pravo da se naljute kada im neko sa razlogom kaže da zapravo samo lupaju i lupetaju - naveo je Ðurić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Lune

03.05.2020 14:40

Lupanjem u šerpe zveči šupljina politike tog dela opozicije. I da lupaju o svoje prazne glave isti zvuk bi se čuo.