ŠTA ĆE OVO BITI?! Jerkovljeva optužila N1 da su lažovi: Je l' vi uopše proveravate vesti pre nego što ih objavite

Autor: informer.rs, Republika

Vesti

29.02.2020

19:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Članica Predsedništva Demokratske stranke Aleksandra Jerkov odbrusila je novinarima televizije N1 optužujući ih da objavljuju neproverene vesti.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Aleksandra Jerkov

Naime, portal te televizije objavio je danas vest da Demokratska stranka nije dala saglasnost predsedniku opštine Paraćin i zameniku predsednika te stranke Saši Paunoviću da izađe na lokalne izbore. Uz to, oni su naveli i da je Jerkov bila za to da se Paunoviću da saglasnost.

Članica Predsedništva DS burno je reagovala i napisala da to nije istina.

- Hm, a da proverite vest pre nego što je objavite? Nije tačno da sam bila za davanje saglasnosti Paunoviću da izađe na izbore, rekla sam mu da je prevario građane. Za odluku predsedništva nisam glasala jer predsedništvo nije bilo nadležno da je donese nego samo Glavni odbor - napisala je Jerkov.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Oni

29.02.2020 20:01

N1 kreiraju vesti, podružnica CNN fake news, vlasnik televizije: David Petraeus, bivši direktor CIA, sadašnji član iluminatske Bilderberg grupe.