Vesić jeo kod Ivana Ivanovića: Nada se da nije otrovan

Autor: Republika

Vesti

08.02.2020

19:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Upravo sam naručio jelo iz restorana Ivana Ivanovića, voditeljskog džuboksa, učesnika rijalitija Farma i gosta koga je u svojoj emisiji ispitivala Lea Kiš, napisao je Goran Vesić na fejsbuku.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ/Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ/facebook/printscrin
Goran Vesić / Ivan Ivanović

Prenosimo vam ostatak posta:

Da proverim da li je Ivanović, kafedžija iz elitnog dela Vračara, nekoga prevario kao što to radi svakodnevno u šou biznisu. Moram da priznam da je bolji kafedžija nego voditelj pošto mu emisija nikada nije ni u sto najgledanijih TV formata.

Sada mi je jasno zašto ga zovu "voditeljski džuboks" odnosno zašto treba samo da se plati da bi Ivanović svirao. Isti princip kao u kafani. Platiš mu, a on napravi jelo.

Rizikovao sam, doduše, da me Ivanović otruje. Videćemo u narednih 24 sata da li je imao hrabrosti za to. Dovoljno je pokvaren da mu to padne napamet, ali mislim da neće smeti jer je kukavica. Mada ko zna, tako bi se dodvorio Đilasu, a opravdao bi stotine hiljada evra koliko mu je vredan ugovor sa Đilasovom televizijom. Jer rejtingom ih ne pravda i moglo bi da mu se desi da mu Đilas pokuca na vrata i zatraži pare nazad. Ne bi bio prvi.

Ako nije smeo da me otruje to će biti dokaz da Ivanović, ipak, poštuje onog ko ga plaća. Bilo da kod njega naručiš gostovanje, TV emisiju ili jelo. Sve je to kod Ivanovića isto.

Jedino njegov partner u kafani mora da otvori četvoro oči. Da se jednog dana ne probudi, a kafana ne bude njegova. Tako je Ivanović prevario svog kuma Zeku za emisiju. Onu koja više nije ni u sto najgledanijih.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading