Susret sa Marinkovićem u Trampovom hotelu: Faraž: Mi smo izašli, a šta vi tražite u EU?!

Autor:

Vesti

03.02.2020

15:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik parlamenta i jedan od osnivača Kongresa srpsko - američkog prijateljstva Vladimir Marinković u luksuznom hotelu Tramp internešenel u centru Vašingtona slučajno je sreo lidera britanske partije Bregzit Najdžel Faraža koji ga je začuđeno upitao: "Mi smo izašli iz EU, a šta vi tražite tamo?!"

RepublikaFoto: Republika
Faraž i Marinković

Na to se Marinković nasmejao i probao da mu objasni zašto je Srbija čvrsto na evropskom putu, a usput ga je i pozvao da dođe u našu zemlju i uveri se koliko smo gostoljubiv narod.

Nakon što je Velika Britanija posle 47 godina napustila Evropsku uniju, među prvima je slavio Faraž te zato ne čudi što je imao ovakvu opasku u razgovoru sa Marinkovićem.

Foto: Republika

- Izlazimo iz Evropske unije. Uspeli smo. Više nećemo morati da slušamo Junkera, našim premijerima više neće govoriti birokrate iz Brisela. To slavimo večeras - rekao je Faraž okupljenima na trgu u Londonu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading