VULIN O SLUČAJU "JOVANJICA": Dokaz da je Aleksić lažov stigao je od Tužilaštva

Autor: Tanjug

Vesti

31.01.2020

19:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar odbrane Aleksandar Vulin ocenio je večeras da se niko neće izviniti Andreju i Aleksandru Vučiću i njihovoj deci, ni svima drugima koji moraju da trpe laži Miroslava Aleksića, a da će on nastaviti da laže sve dok Srbija ne bude kažnjavala one koji blate državu.

RepublikaFoto: Tanjug
Aleksandar Vulin

- Dokaz da je Aleksić lažov stigao je i od Tužilaštva za organizovani kriminal. Andrej i Aleksandar Vučić nemaju nikakvu, ni posrednu ni neposrednu, vezu sa farmom Jovanjica ili njenim vlasnikom. Na žalost, moralo je da prođe vreme koje je iskorišćeno za nekažnjeno i organizivano blaćenje i pravljenje slučaja tamo gde ga nema - izjavio je Vulin povodom saopštenja Tužilaštva u kome se kaže da ne postoje osnovi sumnje da su Aleksandar i Andrej Vučić bili u bilo kakvoj komunikaciji sa vlasnikom "Jovanjice" niti da su na bilo koji način učestvovali u krivičnom delu koje se Predragu Koluviji stavlja na teret.

Vulin je dodao da nikome nije važno što je Aleksić lažov, mediji koji su prenosili i dodavali Aleksićeve laži neće se izviniti i neće dati isti prostor istini kao što su dali izgovorenoj laži, navodi se u saopštenju.


- Niko se neće izviniti Andreju i Aleksandru, njihovoj deci, baš kao što se niko neće izviniti ni meni ili svima drugima koji moraju da trpe Aleksićeve laži. Aleksić neće odgovarati i nastaviće da laže zajedno sa Marinikom i Pacolijem. Ðilas će od njih tražiti da nastave, a njegovi mediji će preneti nove laži i tako sve dok Srbija ne bude kažnjavala lažove koji blate državu i pokušavaju da unište čitave porodice - rekao je Vulin.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (10)

Loading
Stršljen

31.01.2020 20:08

Ne znam čemu i dokle ove farse. Njegov ga tuži i kao izgubi parnicu,pa sad bi trebao valjda da plati neku odštetu tuženom za laganje i uvredu ,jel tako.Ko koga ovde j*be narode.

Una

31.01.2020 20:17

Tuzilastvo je samo potvrdilo istinu koliki su lazovi opozicionari! Pokusavaju na prljav nacin da se dokopaju vlasti, ali im je ova laz otkrivena.

Zivko

31.01.2020 21:16

Izvinjenje je nedovoljno za svu stetu koje su Aleksiceve lazi nanele porodici Vucic i drzavi. Mora se biti ostar i moraju se podneti krivicne prijave protiv onih koji lazima izlaze pred narod! Dakle, Aleksic i ekipa treba da dobiju tuzbu i budu kaznjeni kao opomena da se takve stavri nece tolerisati.

Mala plava

31.01.2020 21:23

Dobar dokaz i potvrda da su opozicione namere da uniste rad i lojalnost predsednikove Srbije i stranke.