Istina izlazi na videlo! Tužilaštvo za organizovani kriminal: Aleksandar i Andrej Vučić nisu bili u kontaktu sa Koluvijom u slučaju "Jovanica"

Autor: Blic, Republika

Vesti

31.01.2020

13:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Tužilaštvo za organizovani kriminal je utvrdilo da ne postoje osnovi sumnje da su Aleksandar i Andrej Vučić bili u bilo kakvom kontaktu ili komunikaciji sa osumnjičenim Predragom Koluvijom, niti da su pomaganjem ili na drugi način učestvovali u izvršenju krivičnog dela koje se stavlja osumnjičenom Predragu Koluviji na teret, čime ne postoje osnovi sumnje da su Aleksandar i Andrej Vučić izvršili bilo koje krivično delo za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti", saopštilo je Tužilaštvo za organizovani kriminal povodom krivične prijave koju je 9. decembra 2019. godine Miloš Vučević podneo protiv Aleksandra Vučića, predsednika Republike Srbije, i njegovog brata Andreja Vučića.

RepublikaFoto: Tanjug
Aleksandar i Andrej Vučić

- Naime, iz izveštaja o prikupljanju podataka iz mobilnih telefonskih uređaja i SIM kartica oduzetih od okrivljenog Predraga Koluvije, sačinjenog od strane Službe za specijalne istražne metode MUP Republike Srbije, akvizicijom memorisanog sadržaja kao i sadržaja svih instaliranih aplikacija za komunikaciju putem Interneta, proizilazi da nije utvrđen nijedan kontakt sa Aleksandrom Vučićem i Adrejem Vučićem, niti da se komunikacije koje su ostvarene 13. i 14. novembra 2019. godine putem mobilne mreže ili Internet aplikacija mogu dovesti na bilo koji način u vezu sa Aleksandrom i Andrejem Vučićem - saopštilo je Tužilaštvo.

Advokat Milan Đukić, kao punomoćnik podnosioca krivične prijave Miloša Vučevića, je o navedenoj odluci obavešten pismenim putem.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (12)

Loading
Nina

31.01.2020 13:42

Još jedna laž i izmišljena afera je razotkrivena, koja je okupirala veliki medijski prostor i narušavala nečiji itegritet....

star

31.01.2020 15:39

Dobro uvek pobedi na kraju zlo, tako da istina isto tako dočeka svetlost dana, kao u slučaju optužbi Aleksića da su braća Vučić umešana u Jovanjicu, e sada treba Aleksića privesti sudu.

Jasna

31.01.2020 15:49

Istina se saznala hoce li se Djilas i njemu odani ljudi izvinuti za lazi.

Ivan

31.01.2020 16:10

I ovo je još jedna sramotna laž iz tabora opozicije koja zaslužuje krivičnu prijavu za one koji su je osmislili i plasirali...