BAKAREC POJAČAO SNS

Autor: Tanjug

Vesti

02.10.2017

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dugogodišnji član DSS i odbornik u beogradskoj skupštini Nebojša Bakarec na poziv Aleksandra Vučića, kako je rekao, i zvanično se priključio naprednjacima.

RepublikaFoto: youtube.com/TVKopernikus
Pristupio SNS: Nebojša Bakarec

Bakarec za Blic kaže da nije postao kadar naprednjaka da bi dobio neku funkciju, već će im staviti na raspolaganje "svoje iskustvo i znanje". 

- Meni je cilj da se borim protiv dvostrukih standarda, nepravde, predrasuda i satanizacije kojoj je izložen SNS. Ono što je DS nekada radio DSS, sada radi SNS i ja ću se boriti protiv toga. U Srbiji samo tri stranke zastupaju interese naroda - SNS, SPS i SRS jer su od naroda i nastale - kazao je novi član SNS.

Bakarec tvrdi da nije preletač i podseća da je pre dve i po godine izbačen iz DSS bez ikakvog obrazloženja iako je bio osnivač stranke.

- S obzirom na to da sam se kao član DSS dugo borio protiv DS, što je i razlog nastanka moje bivše stranke, prirodno je da se priklonim naprednjacima, koji se takođe bore protiv DS - rekao je Bakarec. 

On je naveo i da je često komunicirao sa potpredsednikom SNS Milenkom Jovanovom, koji je takođe bio član DSS.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (46)

Loading
Vladimir

02.10.2017 17:03

Pozdravljam pametnu odluku Bakareca!

crvena sonja

02.10.2017 17:19

Protiv DS cela Srbija vodi borbu

Filip

02.10.2017 17:23

Svako ima pravo da bira sebi svoju političku stranku.

Ljiljana

02.10.2017 17:42

Svi zele u tim koji pobedjuje .