PSS KRENUO U KAMPANJU: Karić s metlom u pohodu na Beograd

Autor: Tanjug

Vesti

01.10.2017

17:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok s jedne strane sedi u koaliciji sa naprednjacima, s druge strane Pokret snaga Srbije (PSS) Bogoljuba Karića aktivno je krenuo u kampanju za predstojeće beogradske izbore. Tako su se Karićevi saborci, posle čuvene salate s kojom je Bogoljub napravio najbolji izborni rezultat, dosetili novog aduta - metle.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Neće sa SNS na izbore u Beogradu?! Bogoljub Karić

Naime, u organizaciji Opštinskog odbora Zemun i Gradskog odbora PSS, aktivisti pokreta iskoristili su sunčanu subotu da u Zemunu sprovedu akciju čišćenja priobalja Dunava. Cilj akcije je, kako kažu, da se doprinese uređenosti grada i podizanju svesti građana o očuvanju životne sredine.

- Nama je jako bitno da naš Beograd bude prepoznatljiv po nekim stvarima koje oslikavaju njegov naziv Beli-grad. Mi sve činimo da tako bude, i naravno on će takav i biti uz pomoć našeg pokreta, Pokreta Snaga Srbije - Bogoljub Karić... Volite Beograd, čuvajte Beograd, a mi ćemo sigurno biti prvi u tome da postavimo Beograd na mesto koje mu pripada - rekao je pomoćnik predsednika Gradskog odbora PSS Zoran Živanović, nakon čega je usledilo druženje uz muziku i riblju čorbu.

Akciji je prisustvovao i brat Bogoljuba Karića Dragomir, koji je najavio još ovakvih projekata. Što se Bogoljuba tiče, on je nedavno priznao da ga fotelja gradonačelnika ne zanima.

- Nemam ambicije da budem predsednik. Moje su ambicije da budem premijer. I radiću na tome da budem - otkrio je Karić.

On je istovremeno istakao da je PSS spreman da samostalno izađe na gradske izbore, a kao razlog naveo je "neke" koji prebaciju da se njegova stranka šlepa i šteti SNS.

- Zato smo i spremni da sami izađemo na izbore. Nikad nismo tražili funkcije u vlasti, interesuje nas da damo doprinos razvoju Beograda. Možemo od Beograda da napravimo ekonomsko čudo! Evo, garantujemo četiri milijarde evra investicije za četiri godine - rekao je Karić samouvereno, izjavljujući da je siguran da njegov PSS bez problema može da preskoči cenzus.

Pored ovih akcija, Karić je sve aktivniji na društvenim mrežama, gde plaća reklame da njegovi postovi i spotovi neprestano iskaču.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (40)

Loading
Đorđe

01.10.2017 17:22

Ako bude sedio na dve stolice teško da će išta napraviti.

Mica

01.10.2017 17:22

Bravo devojke svaka cast ,samo tako nastavite.

andrej

01.10.2017 17:24

kariceva snaga je zanemarljiva,sns je jedina stranka koja moze da prihvati odgovornost

radovan

01.10.2017 17:27

Tako i treba. Grad treba da se očisti od svega što je prljavo i štetno po građane .