JOVANOV ODBRUSIO JEREMIĆU: Narod neće one koji prizivaju propast Srbije

Autor: Tanjug

Vesti

22.09.2017

20:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Glavnog odbora SNS Milenko Jovanov izjavio je da iako Vuk Jeremić Srbiji ne želi nikakv uspeh uzalud baca otrovne strele jer je stav naše zemlje tokom zasedanja Generalne skupštine UN bio predstavljen na najbolji mogući način.

RepublikaFoto: Tanjug
Oštro i bez uvijanja: Milenko Jovanov

Jeremić, bivši predsednik Generalne skupštine UN, u Njujorku je pratio sednicu tog tela, a za N1 je rekao da mu je utisak da je prištinska strana bila aktivnija i da je uložila više energije nego Srbija.

Komentarišući poziv američkom predsedniku Donaldu Trampu da poseti Srbiju, rekao je da je spreman na veliku opkladu da se to neće desiti.

Tim povodom Jovanov kaže da Jeremić ne želi Srbiji nikakav uspeh i ne želi da u Srbiju bilo ko dođe. 

Želi da ponizi Srbiju

Prema njegovim rečima, Jeremić želi da Srbija bude na marginama svetske politike, baš kao što je on na marginama srpske politike i da zato koristi svaku priliku da govori protiv Srbije u želji da je ponizi.


- Ali, uzalud Jeremić baca otrovne strele prema državi kojoj je do juče želeo da bude predsednik. Aleksandar Vučić se u Njujorku sastao se sa više od 50 zvaničnika zemalja i organizacija sveta, video se sa najvažnijim svetskim liderima, a stav Srbije je bio predstavljen na najbolji mogući način - poručio je Jovanov.

Kako konstatruje, dok je Vučić radio za Srbiju, Jeremić je pravio zajedničku fotografiju sebe sa svojom slikom na zidu. 

- Ta epizoda najbolje pokazuje zašto Jeremić, Tadić, Janković, Đilas, Šutanovac, Živković i ostali nikada neće dobiti podršku građana Srbije - zato što narod u Srbiji neće i prezire one kojima je stalo samo do sebe i koji Srbiji prizivaju propast, grobove i građanski rat, da bi se dočepali vlasti - zaključuje se u saopštenju SNS.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (23)

Loading
Branko

22.09.2017 20:41

Narod mu je vec jednom rekao da ga ne zeli, a ovaj put ce mu to ponoviti jos glasnije.

andrej

22.09.2017 20:49

jeremic nikad nije ni mislio dobro srbiji

Nora

22.09.2017 20:50

Pacenik ! Zbog svoje sujete spreman je da izda svoju drzavu!

sava

22.09.2017 20:57

Ma nama je dosta ratovanja, protesta, demonstracija, nasilja, uzaludno prolivene krvi, da bi neko kao ti došao na vlast, i seo u udobnu fotelju!!!